De up!

up! beats

Stel samen
Volkswagen up! Beats

Stap in de kleinste concertzaal van Nederland.

De up! beats combineert al het goede van de nieuwe up! met het superieure geluid van het BeatsAudio-systeem met 300 watt, 8-kanaals versterker, 6 luidsprekers en een krachtige subwoofer. Ook van buiten herken je deze uitvoering direct: de sportieve striping en de zwart of rode buitenspiegels zijn typerend voor onze Beats-uitvoeringen.

 

 

Standaard op deze uitvoering.

Volkswagen Up! Beats exterieur
up! Beats design
De nieuwe up! beats is bepaald niet het type om backstage te blijven. Dat blijkt wel uit de opvallende striping, de spiegelkappen in accentkleur en de 15 inch lichtmetalen velgen met contrasterende inleg. Samen met de stoere design accenten en de strakgelijnde koplampen met LED dagrijverlichting zorgen ze ervoor dat je aan aandacht geen gebrek hebt.
Zijruiten achter en achterruit getint, 65% lichtabsorberend
De zijruiten achter en de achterruit zijn standaard 65% lichtabsorberend getint.
Radial
Lichtmetalen velgen 'Radial'
Standaard wordt de up! Beats geleverd met 15 inch, lichtmetalen velgen 'Radial'.
Radial
Lederen interieurdelen
Het stuurwiel, de schakelpookknop en de handgreephendel zijn met leder bekleed.
Uniek Interieur
Het interieur van de up! Beats is als geen ander: speciaal ontworpen Beats-stoelbekleding met een bijpassend Beats-dashboard.
Volkswagen Up! Beats geluidssysteem
BeatsAudio geluidssysteem
Een 300 watt sterke 8-kanaals versterker met digitale signaalprocessor. Zes perfect geplaatste luidsprekers van topkwaliteit. En een krachtige subwoofer voor stevige bassen. Met het BeatsAudio geluidssysteem krijg je het gevoel alsof je in een concertzaal rijdt.

Nog meer reden voor een up!.

up! Beats

Beats Audio.

Designed to move you.

Lees meer
Volkswagen features

Panoramadak.

Haal het cabrio-gevoel naar binnen.

Lees meer
Volkswagen features

Rear view camera.

Achteruit inparkeren wordt een eitje.

Lees meer
Up up Beats CTA
Wat is je ideale up!?

Stel je up! naar wens samen. Kies je motor, je favoriete kleur, opties en velgen. Bewaar je configuratie of deel hem met je familie en vrienden of met je dichtstbijzijnde dealer. 

Standaarduitrusting.

Instappen?

Plan hieronder een proefrit in of download eerst de brochure.

Bekijk live.
Ervaar het zelf.
* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.