De up!

up!

Stel samen
Vanaf 15.926 Private lease 289 *p/m
volkswagen up

De kleine auto voor grote avonturen

Dat de up! compact is, mag duidelijk zijn. Maar de up! is ook slim, comfortabel en connected. En dat begint al bij de basisuitvoering. Zo is de up! standaard uitgerust met Lane Assist, airconditioning en Radio 'Composition Phone' met smartphone-integratie 'maps + more'. Welk avontuur je ook aan gaat - in de up! wordt het een comfortabele rit.

Ontdek meer

Standaard op deze uitvoering

Koppel je telefoon in de up! en je hebt direct een compleet infotainmentsysteem.
Smartphone integratie 'maps + more dock'
Door middel van een houder op het dashboard kan een smartphone aangesloten worden en via de 'Maps + More'-app kan er gebruik gemaakt worden van onder andere offline navigatie en de Think Blue trainer.
volkswagen up
Boordcomputer Plus
De Boordcomputer ‘Plus’ informeert je onder andere over het actuele en gemiddelde verbruik van uw auto, de afgelegde afstand en de actuele en gemiddelde snelheid.
volkswagen up
Volkswagen Move Up! Tyre Leak indicator
Bandencontrole (Tire Leak indicator)
De Tire Leak Indicator controleert met sensoren continu de spanning van de banden. Is de spanning te laag, dan klinkt er een waarschuwingssignaal. Zo weet je precies wanneer je de banden van extra lucht moet voorzien.
Volkswagen Private Lease up! interieur

Alles elektrisch

Bedien alles met één druk op de knop: van de ramen vóór tot de buitenspiegels.

volkswagen up
volkswagen up up
Rijbaanassistent 'Lane assist'
Het design van de up! mag dan wel buiten de lijntjes kleuren, jij blijft dankzij het slimme Lane Assist altijd netjes middenop je rijbaan rijden.
volkswagen up up
volkswagen up
Airco 'Climatronic'
Wie rijdt, bepaalt - ook als het op de airco aankomt. Met Climatronic ben je verzekerd van schone lucht en een comfortabel temperatuur, de hele rit lang. Eén druk op de knop, en je creëert jouw ideale klimaat.
volkswagen up r-line

Standaarduitrusting

Exterieur
  1. Koplampen halogeen met LEDdagrijverlichting

Wat is je ideale up!?

Stel je up! naar wens samen. Kies je motor, je favoriete kleur, opties en velgen. Bewaar je configuratie of deel hem met je familie en vrienden of met je dichtsbijzijnde dealer. 

Wat past het beste bij jou?

Kies zelf hoe jij je up! rijdt

snel rijden voorraad

Uit voorraad

Kies een up! uit voorraad en rij binnen 5 dagen weg

Bekijk de voorraad

t-cross volkswagen

Occasions

Een groot aanbod Das WeltAuto occasions voor aantrekkelijke prijzen

Bekijk de occasions

 

Volkswagen Private Lease

Private lease

Geen hoge aanschafkosten, en toch rijden in een up!? Dat kan!

Naar Private Lease

Instappen?

Plan hieronder een proefrit in of download eerst de brochure

Lees alles

Alle prijzen en specificaties op een rij

Bekijk live

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of de up! iets voor jou is

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.