De up!

take up!

Bekijk voorraad
Private lease 209 *p/m
Volkswagen Take Up! Small

Standaard groots in klein zijn

Deze basisversie van de up! heeft alles wat je in een grote auto verwacht, maar dan in een kleiner formaat. Zonder het gevoel dat je ruimte te kort komt. Slim, krachtig, veilig en comfortabel.

Standaard op deze uitvoering

De ramen van de up! bedien je met één druk op de knop.
Ruitbediening vóór elektrisch
De Take up! maakt het leven een stukje gemakkelijker met standaard elektrisch bedienbare ramen vóór, én centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Volkswagen Take Up! Multifunctioneel stuurwiel
Bandencontrole (Tire Leak Indicator)
De Tire Leak Indicator controleert met sensoren continu de spanning van de banden. Is de spanning te laag, dan klinkt er een waarschuwingssignaal. Zo weet je precies wanneer je de banden van extra lucht moet voorzien.
Interieur 'Lane' stof
De Take up! wordt standaard geleverd met de fraaie, stoffen bekleding 'Lane'.
Extra goed zichtbaar met de LED dagrijverlichting.
Dagrijverlichting led
De led dagrijverlichting zorgt overdag voor betere zichtbaarheid en verhoogde veiligheid in het verkeer.
Neem veilig kinderen mee dankzij de ISOFIX-voorbereiding.
ISOFIX voorbereiding
ISOFIX is een internationaal gestandaardiseerd systeem dat de veiligste, gemakkelijkste en snelste manier biedt om een autostoeltje correct te installeren op de achterbank, zonder dat je daarvoor de autogordels hoeft te gebruiken. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
De bumpers van de up! zijn meegespoten in de carrosseriekleur.
Bumpers in carrosseriekleur
De bumpers van de up! zijn standaard in de kleur gespoten van de carrosserie.

Instappen?

Plan hieronder een proefrit in of download eerst de brochure

Lees alles

Alle prijzen en specificaties op een rij

Bekijk live

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of de up! iets voor jou is

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.