De up!

move up!

Bekijk voorraad
Private lease 219 *p/m
Volkswagen Move Up! Small

In alles net wat ambitieuzer

Ben je op zoek naar een complete up! tegen een scherpe prijs? Kies dan voor de move up! Deze uitvoering is standaard uitgerust met een regensensor, het radiosysteem Composition Phone en stijlvolle hoogglans accenten in het interieur. Ook beschikt de move up! over maps + more dock, voor een feilloze integratie met je smartphone.

Daarbij geeft onze Volkswagen up! Private Lease je ontzettend veel waar voor een vaste, maandelijkse prijs. Unieke innovaties van de up! in combinatie met de zekerheid van Private Lease: stel nu je contract samen om zo voordelig mogelijk de weg op te gaan.

Ontdek meer

Standaard op deze uitvoering

Koppel je telefoon in de up! en je hebt direct een compleet infotainmentsysteem.
Smartphone integratie 'maps + more dock'
Door middel van een houder op het dashboard kan een smartphone aangesloten worden en via de 'Maps + More'-app kan er gebruik gemaakt worden van onder andere offline navigatie en de Think Blue trainer.
Volkswagen Move Up! Tyre Leak indicator
Bandencontrole (Tire Leak indicator)
De Tire Leak Indicator controleert met sensoren continu de spanning van de banden. Is de spanning te laag, dan klinkt er een waarschuwingssignaal. Zo weet je precies wanneer je de banden van extra lucht moet voorzien.
Volkswagen Move Up! Fender soundsystem
Boordcomputer Plus
De Boordcomputer ‘Plus’ informeert je onder andere over het actuele en gemiddelde verbruik van uw auto, de afgelegde afstand en de actuele en gemiddelde snelheid.
Met de regen- en lichtsensoren worden de lampen en ruitenwissers automatisch geactiveerd wanneer nodig.
Licht- en regensensor
De auto herkent via sensoren regenval en duisternis en activeert automatisch de ruitenwissers en verlichting. Ook regelt het de snelheid van de ruitenwissers.
Extra veiligheid in de stad met City Emergency Braking in de move up!.
Noodremsysteem voor stadsverkeer (City Emergency Braking)
City Emergency Braking assisteert de bestuurder bij snelheden van 5 tot 30 km/h. Het kan bij een dreigende botsing automatisch remmen en een ongeluk voorkomen of de gevolgen ervan verminderen.
Lekker veel plek in de 4-deurs uitvoering van de move up!.
Vierdeursuitvoering
De kleine Move up! wordt standaard groot geleverd als vierdeuruitvoering, waardoor je gemakkelijk geniet van veel ruimte en mobiliteit.
Volkswagen IQ Drive

Jouw up!, nu nog intelligenter

Ervaar het rijden van de toekomst in een up! met IQ.DRIVE-pakket. Luxe features, slimme assistentiesystemen en een unieke styling geven je een voorproefje van het nieuwe autorijden. Intelligent, comfortabel en een stap dichterbij autonoom.

Bekijk het pakket

Meer opties voor je up!

Volkswagen features
 

Rear view camera

Achteruit inparkeren wordt een eitje

Lees meer

Instappen?

Plan hieronder een proefrit in of download eerst de brochure

Lees alles
Bekijk live
Ervaar het zelf

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.