De ID.5

Ben jij bij de exclusieve preview?

Vind jouw Volkswagen dealer
Prijs vanaf 48.590 ¹ Private Lease vanaf 699 p.m.* Actieradius tot 516 km**

Exclusieve preview van de ID.5

We hebben een primeur die we graag met je willen delen! Nog vóór de officiële introductie kan jij de nieuwe Volkswagen ID.5 bij ons in de showroom ervaren.

Ben je benieuwd wanneer de ID.5 bij jou in de buurt is? Bekijk dan de planning hieronder. Je bent van harte welkom! Bij vragen kun je altijd contact opnemen met jouw Volkswagen dealer.

Waar is de ID.5 te beleven?

De ID.5 is bij de volgende dealers te bekijken op onderstaande data. De plaatsnamen geven de regio aan. Maar neem contact op met de dealer voor de precieze vestiging. Zo weet je zeker dat je de ID.5 niet mist!

¹ Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Het maximale vermogen 220 kW: dit maximale vermogen, berekend in overeenstemming met UN GTR.21, kan maximaal 30 seconden aaneengesloten gebruikt worden. Het in de individuele rijsituatie beschikbare vermogen hangt van verschillende factoren af, zoals de (omgevings-)temperatuur en laadstatus, conditie en fysieke veroudering van de hoogvoltaccu.
De beschikbaarheid van het maximale vermogen vereist dat de temperatuur van de hoogvoltaccu tussen de 23 °C en 50 °C is en de auto een laadniveau van > 88% heeft. Met name afwijkingen van het hiervoor genoemde leiden mogelijk tot een vermindering in vermogen.
De accutemperatuur kan, tot een bepaalde hoogte, beïnvloed worden via de functionaliteiten van de airconditioning. Het gewenste laadniveau van de hoogvoltaccu kan ingesteld worden in de auto. Het beschikbare vermogen kan op elk moment in het vermogen display van de auto worden getoond. Om de bruikbare capaciteit van de hoogvoltaccu zo hoog mogelijk te houden wordt het laadniveau van 80% aanbevolen voor dagelijks gebruik.