Voorwaarden van reservering.

Alles wat je moet weten rondom de reservering van de ID.3 1ST.

ID.3

De volgende voorwaarden van Pon’s Automobielhandel B.V. (hierna: Volkswagen Nederland), gelden voor het reserveren van een productieplek van een Volkswagen ID.3 1ST.

1. Algemeen

Volkswagen ontwikkelt een volledig elektrische auto, gebaseerd op het MEB (Modularer E-Antriebs-Baukasten) platform (hierna genoemd “Volkswagen ID.3 1ST”). De prijzen, actieradius, opties, technische specificaties en leveringstermijn zijn momenteel nog niet bekend. Vanwege de grote belangstelling naar deze volledig elektrische Volkswagen, krijg je de mogelijkheid om een productieplek te reserveren. Met jouw reservering krijg je voorrang bij het configureren en bestellen van de Volkswagen ID.3 1ST bij een officiële Volkswagen dealer in Nederland.

2. Geldigheid

Jouw online reservering is pas geldig als je na het registreren het reserveringsbedrag van € 1.000,- hebt voldaan.

3. Reserveren en bestellen

Een reservering geeft je voorrang bij het configureren en bestellen van je Volkswagen ID.3 1ST bij jouw officiële Volkswagen dealer, maar is op zichzelf geen aankoop of bestelling. Op het moment dat de verkoopstart van de Volkswagen ID.3 1ST bekend is, word je uitgenodigd om bij jouw Volkswagen dealer je ID.3 1ST samen te stellen. Je ontvangt vervolgens een offerte met daarop onder meer de prijs, de specificaties, de door jou gekozen opties en accessoires en indicatieve leveringstermijn. De dealer zal na jouw goedkeuring de bestelling plaatsen bij Volkswagen AG. Omdat de effectieve aflevering van de bestelde Volkswagen ID.3 1ST afhankelijk is van de productieplanning van Volkswagen AG en van de door jou gekozen configuratie, biedt deze reservering geen recht op voorrang bij levering.

4. Annulering en restitutie reserveringsbedrag

Je kunt je gemaakte reservering online annuleren via het online portaal waar je je hebt geregistreerd. Na annulering ontvang je jouw volledige reserveringsbedrag (€ 1.000,-) binnen 10 werkdagen terug. In de volgende gevallen ontvang je het volledige reserveringsbedrag automatisch en zonder schadeloosstelling of rentevergoeding terug:

- Indien je een bestelling plaatst voor de Volkswagen ID.3 1ST, krijg je het volledige reserveringsbedrag binnen 10 werkdagen na de besteldatum terug.
- Als je niet binnen 7 weken na de officiële verkoopstart een bestelling bij jouw Volkswagen dealer hebt geplaatst.

Terugbetaling van het reserveringsbedrag vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee het bedrag is overgemaakt.

5. Varia

Per persoon kan slechts één reservering worden gemaakt. De reservering is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Reserveringen kunnen slechts worden gemaakt door personen die 18 jaar of ouder zijn. Deze reservering is exclusief bestemd voor eindgebruikers. De gekozen dealer is de leverende dealer en indien hiervan wordt afgeweken, vervalt de reservering. Volkswagen Nederland en de door jou gekozen dealer behouden zich het recht voor om je reservering te weigeren of te annuleren, bijvoorbeeld in het geval dat de eindgebruiker niet de eigenaar wordt van de auto. De prijzen, actieradius, opties, technische specificaties en leveringstermijn van de Volkswagen ID.3 1ST zijn momenteel nog niet bekend. Wij zullen je hierover informeren zodra deze specificaties bekend zijn. Volkswagen Nederland en haar dealers zullen jouw persoonsgegevens (met name je e-mailadres en telefoonnummer) gebruiken voor onder meer marketingdoeleinden die verband houden met je reservering. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement van Volkswagen Nederland.

De reservering is onderworpen aan het Nederlandse recht. Geschillen hierover zullen uitsluitend aan de Rechtbank Midden-Nederland (Locatie Utrecht) worden voorgelegd.

Terug naar:

Op alle afbeeldingen van de ID.3 1ST staat het camouflage prototype afgebeeld.