Zo reserveer je jouw ID.3 1ST.

Be the first.

Schrijf je in voor de wachtlijst
ID.3

Maak jij als één van de eersten de stap naar de ID.3 1ST? Ondanks dat we nog niet alle unieke eigenschappen van deze volledig elektrische Volkswagen kennen, heb je nu al de kans om hem te reserveren. Zo ben je er zeker van dat je een plek in het productieproces bemachtigt. Wil je de auto zakelijk of private leasen? Dat kan! Als zakelijk rijder betaal je slechts 4% bijtelling*. Maar wees snel: de ID.3 1ST is beperkt beschikbaar.

Volkswagen ID

Van inschrijven tot rijden.

1. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Helaas zijn alle beschikbare plekken gevuld. Maar goed nieuws: je kunt je nog inschrijven voor de wachtlijst. Als je op de wachtlijst staat en er een productieplek vrijkomt, kun je de auto alsnog reserveren.

ID.3

2. Reserveer de ID.3 1ST.

Als er een productieplek vrijkomt, kun je de auto alsnog reserveren door het reserveringsbedrag van € 1.000 te voldoen. Besluit je de ID.3 1ST uiteindelijk niet te bestellen? Maak je geen zorgen. Dan storten we het bedrag gewoon weer terug.

ID.3

3. Configureer & bestel ‘m.

Zodra de ID.3 1ST is onthuld en alle details bekend zijn, kan je jouw auto gaan samenstellen en bestellen. Of je hem nu koopt of least. Tot die tijd ontvang als eerste de laatste informatie over de ID.3 1ST en maak je kans op tickets voor exclusieve evenementen. Zo blijf je op de hoogte totdat het tijd is om in je auto weg te rijden.

ID.3

4. Rijd erin weg.

In de tweede helft van 2020 wordt jouw ID.3 1ST geleverd! Je haalt hem dan op bij je dealer en zo rijd je als eerste rond in de nieuwste Volkswagen.

ID.3
ID.3
ID.3
ID.3
ID.3

3 redenen om nu te reserveren.

1. Je rijdt als eerste in de ID.3 1ST.
Als je nu reserveert, heb je één van de eerste plekken in het productieproces te pakken.

2. Je ontvangt de unieke eerste editie.
De eerste editie wordt uitgerust met unieke badges en features. Dan rijd je niet alleen in de eerste, maar ook in een wel heel speciale ID.3.

3. Zakelijke rijder? Dan betaal je slechts 4% bijtelling*.
Tot en met 2020 geldt het lage bijtellingstarief van 4% bijtelling* voor elektrische auto’s.

Schrijf je in voor de wachtlijst
ID.3 1ST

Hoe werkt het reserveren?

Je kunt je nog inschrijven voor de wachtlijst. Het kan zijn dat er nog een ID.3 1ST reservering vrijkomt. Jouw dealer neemt dan contact met je op. Als je besluit te reserveren ontvang je een bevestiging per e-mail en kun je inloggen in je persoonlijke omgeving. Hier dien je binnen 24 uur het reserveringsbedrag van € 1.000,- te voldoen. Zodra je betaling compleet is, hebben we de ID.3 1ST voor jou gereserveerd! Als je de ID.3 1ST zakelijk gaat rijden, overleg dan met je werkgever hoe je het best een ID.3 1ST kunt reserveren.

Schrijf je in voor de wachtlijst Bekijk de reserveringsvoorwaarden

Timeline mobiel

Zodra er meer data bekend zijn, informeren wij je hierover.

Overbrug je leaseauto

Loopt je zakelijke of privé leasecontract al vóór de levering van je nieuwe ID.3 1ST af? Dan kun je gebruikmaken van een overbruggingsauto. Deze rijd je dan totdat jouw ID.3 1ST geleverd wordt. Natuurlijk hebben we meerdere modellen waar je uit kunt kiezen, zodat je ook in de tussentijd kunt genieten van alles wat Volkswagen te bieden heeft. Voor bestaande klanten is een verlenging van het huidige leasecontract soms ook mogelijk.

Meer over overbruggen
overbruggingsauto golf volkswagen

Alle beschikbare plekken zijn gevuld.

Het kan zijn dat er nog een productieplek beschikbaar komt.

Schrijf je in voor de wachtlijst
Reserveren

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van de ID.3 en de ID.3 1ST?

Wat is de prijs van de ID.3 en de ID.3 1ST?

De vanafprijs van de ID.3 is € 30.000,- (let op: deze prijsindicatie is gebaseerd op de Duitse prijsstelling). De vanafprijs van de ID.3 1ST is € 37.990,-.

Kan ik de ID.3 1ST volledig zelf samenstellen?

Kan ik de ID.3 1ST volledig zelf samenstellen?

Voor de ID.3 1ST heb je keuze uit drie uitvoeringen en vier kleuren. Kijk op de ID.3 1ST-modelpagina voor details over de uitrusting en richtprijzen. Als je een ID.3 1ST gereserveerd hebt, dan ben je de eerste die meer informatie krijgt.

 

 

Wat is er uniek aan de ID.3 1ST en welke voordelen heb ik als ik 'm reserveer?

Wat is er uniek aan de ID.3 1ST en welke voordelen heb ik als ik 'm reserveer?

De gelimiteerde ID.3 1ST is uitgerust met exclusieve designelementen, zoals 1ST badges en pedalen met Play & Pauze design. Als je de ID.3 1ST reserveert, ben je een van de eersten die de auto kan bestellen. Een reservering betekent dus voorrang op een productieplek. Omdat we bij de daadwerkelijke aflevering van de auto afhankelijk zijn van Volkswagen AG, biedt de reservering geen recht op voorrang bij levering.

Vanaf wanneer kan ik de ID.3 1ST bestellen?

Vanaf wanneer kan ik de ID.3 1ST bestellen?

Jouw Volkswagen dealer neemt contact met je op om een afspraak te maken wanneer de ID.3 1ST te bestellen is. Als je de auto reserveert, houden we je natuurlijk ook op de hoogte van alle informatie rondom het model.

Live chat

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk?

Meer weten?

Schrijf je dan direct in voor de speciale Elektrisch Rijden-nieuwsbrief

Dealer zoeken

Neem contact op met je dealer voor meer informatie

* Voor elektrische auto's geldt 4% bijtelling over de eerste € 50.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% worden betaald. Dit geldt op basis van de huidige wet- en regelgeving en is onder voorbehoud van veranderingen tot en met 2020.

Op alle afbeeldingen van de ID.3 1ST staat het camouflage prototype afgebeeld.