De ID.3 1ST

Beperkt beschikbaar uit voorraad met 8% bijtelling

Vind jouw dealer
Prijs vanaf 43.990 Actieradius tot 424 km ¹

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Dat betekent voldoende actieradius en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. De ID.3 1ST is de eerste, exclusieve uitvoering. Deze limited edition met een actieradius tot 424 km¹ hebben we al grotendeels voor je samengesteld met de fijnste extra's.

Een ID.3 rijden met 8% bijtelling?

Met een ID.3 uit voorraad rijd je nog steeds voor het voordelige bijtellingstarief van 8%. Neem snel contact op met je dichtstbijzijnde Volkswagen dealer.

Vind jouw dealer

Dit zijn de uitvoeringen

ID.3 1ST Plus

id3 1st
Vanaf 44.040 private lease 679 *p/m

Standaard op de ID.3 1ST Plus

 • 58 kWh accu, 150 kw / 204 pk
 • Velgen 'Andoya', 19 inch lichtmetaal
 • Koplampverlichting LED Matrix IQ.Light
 • Sleutelloos vergrendel- en startsysteem (Keyless Access)
 • Achteruitrijcamera (Rear View)
 • Buitenspiegels, elektrisch inklapbaar
 • Sfeerverlichting (30 kleuren instelbaar)
Stel 'm samen
Range
424Km
WLTP¹

ID.3 1ST Max

id3 1st
Vanaf 49.490 private lease 779 *p/m

Standaard op de ID.3 1ST Max

 • 58 kWh accu, 150 kw / 204 pk
 • Velgen 'Sanya', 20 inch lichtmetaal
 • Travel Assist (Traffic Jam Assist, Emergency Assist)
 • Head-up Display met Augmented Reality
 • Panoramadak
 • Elektrisch verstelbare stoelen met massagefunctie
Stel 'm samen
Range
424Km
WLTP¹
ID.3

Rijd de ID.3 1ST via Private Lease

Goed nieuws: je kunt de ID.3 1ST nu ook Private Leasen. Zo rijd je in deze splinternieuwe auto voor een all-inclusive en vast bedrag per maand.

Ga naar Private Lease

Dit is de ID.3 1ST

Tot 424 kilometer¹ op een volle accu

De unieke eerste editie van de auto heeft een 58 kWh sterke accu. Daarmee rijd je tot wel 424 kilometer¹ op één volle acculading. Is je accu bijna leeg? Met snelladen op gelijkstroom laad je in 30 minuten genoeg bij om 290 kilometer¹ te rijden. De 1ST uitvoering is inmiddels uitverkocht. De 1ST Plus en Max zijn nog wel verkrijgbaar.

Unieke 1ST badges

De exclusieve details van de ID.3 1ST laten aan iedereen zien dat jij er als eerste bij was. Zo zitten er rondom de auto unieke 1ST badges. En ook aan de binnenkant vind je ze terug, bijvoorbeeld op het stuur.

Comfortabele luxe

Ook qua features zit je met de ID.3 1ST meer dan goed. Hij is standaard al voorzien van alle comfort die je bij Volkswagen gewend bent, met een aantal mooie extra features. Zo heeft hij Play & Pauze pedalen en krijg je een bijzonder welkom op het grote welkomstscherm. Dit is jouw unieke uitvoering.

Vier kleuren

De gelimiteerde ID.3 1ST is leverbaar in vier kleuren: Gletscher White, Moonstone Grey, Makena Turquoise en Mangan Grey. Benieuwd naar welke accessoires je kunt krijgen voor de ID.3 1ST? Download dan de accessoirebrochure

Volkswagen ID.3

In 7,3 seconden naar 100 kilometer per uur

Aan kracht ontbreekt het de ID.3 1ST zeker niet. Hij heeft namelijk 150kW (204 pk) en accelereert van 0 tot 100 kilometer per uur in slechts 7,3 seconden. Dat is ruim twee seconden sneller dan de standaard ID.3. Geen schakelmomenten, geen vertragingen, maar pure kracht. Met zulke getallen kun je niet meer om de kracht van elektrische auto's heen.
De Volkswagen ID.3 1ST
Meer informatie

Lees in de brochure en prijslijst alles over de ID.3 en de ID.3 1ST

Ervaar het zelf

Ontdek of de iets voor jou is

Elektrisch Rijden

Meer weten over de ID.3 1ST of elektrisch rijden in het algemeen?

Heb je een vraag, of is iets niet helemaal duidelijk? Onze chatmedewerkers helpen je graag

Chat direct
Volkswagen chatbanner sm

¹ Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 28 augustus 2020. Actietarieven voor de Polo, T-Cross en Tiguan geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.


** Voor elektrische auto's in 2021 geldt 12% bijtelling over de eerste € 40.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald.