De e-Golf brengt je verder.

zzp e-golf

Elektrisch rijden, in de stad maar zeker ook daarbuiten. De nieuwe e-Golf heeft namelijk een verhoogd actieradius waardoor je op één acculading tot wel 230 kilometer kunt rijden*. En dat met slechts 4% bijtelling. De ideale auto voor de ZZP’er!

Genoeg redenen om de e-Golf te leasen.

4% black golf
Vanaf € 50 per maand.

Omdat de e-Golf compleet elektrisch is, profiteer je in 2019 nog van de gunstige bijtellingsregelgeving. Als je de auto als ZZP’er namelijk bijtelt, dan betaal je slechts 4% bijtelling. Hierdoor rijd je deze auto al vanaf € 50 netto per maand. Dat maakt autorijden heel voordelig en daarnaast draag je ook nog een steentje bij aan een beter milieu.

Bespaar tot 50% op brandstof.

Elektrisch rijden is financieel gezien zeer interessant. De totale kosten van de e-Golf zijn namelijk lager dan die van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Alleen al op brandstof kan, dankzij het HollandseWind laadabonnement, tot wel 50% worden bespaard. Het laadabonnement kost € 70 exclusief btw per maand (o.b.v. 20.000 km per jaar) en is exclusief voor Volkswagen.

save 50%
Fiscaal voordeel voor ondernemers.

Op de aanschaf van een elektrische auto is een extra aftrekpost van toepassing: de Milieu-investeringsaftrek (MIA). Deze bedraagt in 2019 27% voor elektrische auto’s tot een aanschafprijs van ­ € 40.000. Die extra aftrekpost kan je bij aanschaf of financial lease zelf aftrekken van de belastbare winst van je bedrijf. Het rekenvoorbeeld ziet er dan als volgt uit:

Prijs e-Golf ex. btw  € 32.438,-

Bruto Milieu-investeringsaftrek  € 8.758,-

Netto voordeel   €  3.898,-

(o.b.v. 51,75% inkomstenbelasting en rekening houdend met 14% MKB winstvrijstelling)

Bij operational lease krijgt de leasemaatschappij de MIA en verwerkt zij het fiscale voordeel in de maandelijkse leasetermijnen. Let er wel op dat de MIA alleen geldt als je de investering binnen 3 maanden aanmeldt bij RVO.

Het rijden op elektriciteit levert daarnaast lagere verbruikskosten op dan het rijden op benzine of diesel. Belangrijk is ook dat een elektrische auto geen lokale CO2-uitstoot heeft. De overheid stimuleert het elektrische rijden bovendien door een vrijstelling van BPM en motorrijtuigenbelasting. En er is nu al geregeld dat deze vrijstelling doorloopt tot en met 2020.

wagenpark

Transparante en flexibele voorwaarden.

Als ZZP’er weet je graag waar je aan toe bent. Daarom maakt Volkswagen elektrisch rijden zo transparant en flexibel mogelijk. Met het HollandseWind® laadabonnement laad je overal in Nederland voor een vast bedrag per maand. Thuis, op kantoor en openbaar. Inclusief snelladen. Als je het laadabonnement combineert met een operational leasecontract rijd je de e-Golf voor één vast maandbedrag, inclusief alle laadkosten. Ook is het laadabonnement en het leasecontract flexibel. Het laadabonnement is maandelijks opzegbaar. Voortijdig het leasecontract stopzetten is – tegen een meerprijs – ook mogelijk.

Meer over het laadabonnement
fullbleed

Geen CO2-uitstoot.

De e-Golf draagt bij aan duurzaam ondernemen. Dankzij de volledig elektrische aandrijving produceert de e-Golf geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Als je voor het HollandseWind® laadabonnement van Eneco kiest, laad je overal in Nederland 100% groene stroom die uitsluitend is opgewekt door windmolens in Nederlandse windparken. Deze HollandseWind® stroom maakt elektrisch rijden echt CO2-neutraal.

Meer over het laadabonnement
max egolf
Gratis rijtraining.

Om alles uit je e-Golf te halen, kan je deelnemen aan een gratis rijtraining. Tijdens deze training kom je niet alleen alles over de e-Golf te weten, maar leer je ook om zo efficiënt mogelijk te rijden.

Meer over de gratis rijtraining
wagenpark
Eenvoudig een laadpunt geregeld via jouw dealer.

Om snel, makkelijk en veilig jouw elektrische auto thuis of op kantoor te laden, kan je via je dealer een laadpunt door Eneco laten installeren. Bij het afnemen van het HollandseWind laadabonnement heb je tevens recht op een korting van € 350,- (exclusief btw) op een laadpunt. Vraag je dealer naar de voorwaarden.

Load Egolf

Supersnel laden.

Als de accu van de e-Golf leeg is, dan kan je binnen de kortste keren weer de weg op. Aan een laadpunt, thuis, op kantoor of openbaar, is de e-Golf na 5,5 uur weer volledig opgeladen. Ben je onderweg? Dan kan je via snelladen de e-Golf in 45 minuten tot 80% opladen.

Meer over het laadabonnement.
Altijd een rijke uitrusting.

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Bekijk de complete uitrusting
feature slide1
Huurauto voor vakantie.

Soms zijn er situaties waarin een andere aandrijving net wat beter uitkomt. Je gaat bijvoorbeeld met het hele gezin op vakantie naar Zuid-Europa en je gaat met veel bagage veel kilometers maken. In dat geval kan je voor die periode voor een zeer aantrekkelijk tarief een auto naar keuze huren, gewoon bij jou in de buurt. Neem voor meer informatie contact op met je Volkswagen dealer.

Egolf Holiday

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over het rijden van een e-Golf? Dan helpen we je graag verder. De veelvoorkomende vragen zijn vast voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je gewoon meer informatie? Dan staat de Volkswagen dealer natuurlijk voor je klaar.

Is de e-Golf duurder dan een vergelijkbare Golf op benzine of diesel?

Is de e-Golf duurder dan een vergelijkbare Golf op benzine of diesel?

Nee. Als gekeken wordt naar de totale autokosten (Total Cost of Ownership) is de e-Golf goedkoper dan een vergelijkbare Golf op benzine of diesel. Dit verschil in autokosten kan oplopen tot € 125 per maand. De relatief lage autokosten van de e-Golf zijn te danken aan de scherpe leaseprijzen van Volkswagen Financial Services, de lage kosten van het HollandseWind® laadabonnement en de Milieuinvesteringsaftrek (MIA).

Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

De e-Golf kan maximaal 230 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

Speciaal voor e-Golf biedt Volkswagen een Smart thuislaadpakket, bestaande uit een thuislaadpunt en installatiepakket Small, en een Smart zakelijk laadpunt. Met deze Smart laadpunten laad je thuis of op kantoor met een laadpas. De energiekosten voor het laden worden geregistreerd en desgewenst aan je terugbetaald en vervolgens gefactureerd aan je werkgever of leasemaatschappij.

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing.

Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's?

Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's?

Ja. Volkswagen is een samenwerking aangegaan met Eneco en biedt bij de e-Golf het HollandseWind® laadabonnement aan. Dankzij dit laadabonnement kunnen wij je de zekerheid bieden dat elke kWh die bij het opladen van de e-Golf wordt gebruikt uit 100% HollandseWind® bestaat. De stroom die je gebruikt, is gegarandeerd afkomstig van Nederlandse windturbines: 100% groen en CO2-neutraal.

Proefrit en meer informatie.

Lees alles.
Ervaar de e-Golf.
Stel jouw e-Golf samen.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.