De e-Golf brengt je verder

zzp e-golf

Elektrisch rijden, in de stad maar zeker ook daarbuiten. De nieuwe e-Golf heeft namelijk een verhoogd actieradius waardoor je op één acculading tot wel 230 kilometer kunt rijden*. En dat met slechts 8% bijtelling. De ideale auto voor de ZZP’er!

Genoeg redenen om de e-Golf te leasen

Vanaf € 82 per maand

De e-Golf is compleet elektrisch, en dat betekent dat je ook in 2020 profiteert van een gunstige bijtellingsregelgeving. Als je de auto als ZZP’er namelijk bijtelt, dan betaal je slechts 8% bijtelling. Hierdoor rijd je deze auto al vanaf € 82 netto per maand. Dat maakt autorijden heel voordelig en daarnaast draag je ook nog een steentje bij aan een beter milieu.

max egolf

Gratis rijtraining bij een laadpas

Om alles uit je e-Golf te halen, kan je deelnemen aan een rijtraining. Tijdens deze training kom je alles te weten over zo efficiënt mogelijk rijden. Deze training is gratis als je kiest voor de Shuttel laadpas.

Meer over de Shuttel laadpas

Fiscaal voordeel voor ondernemers

Op de aanschaf van een elektrische auto is een extra aftrekpost van toepassing: de Milieu-investeringsaftrek (MIA). Deze bedraagt in 2019 27% voor elektrische auto’s tot een aanschafprijs van ­ € 40.000. Die extra aftrekpost kan je bij aanschaf of financial lease zelf aftrekken van de belastbare winst van je bedrijf. Het rekenvoorbeeld ziet er dan als volgt uit:

Prijs e-Golf ex. btw  € 32.438,-

Bruto Milieu-investeringsaftrek  € 8.758,-

Netto voordeel   €  3.898,-

(o.b.v. 51,75% inkomstenbelasting en rekening houdend met 14% MKB winstvrijstelling)

Bij operational lease krijgt de leasemaatschappij de MIA en verwerkt zij het fiscale voordeel in de maandelijkse leasetermijnen. Let er wel op dat de MIA alleen geldt als je de investering binnen 3 maanden aanmeldt bij RVO.

Het rijden op elektriciteit levert daarnaast lagere verbruikskosten op dan het rijden op benzine of diesel. Belangrijk is ook dat een elektrische auto geen lokale CO2-uitstoot heeft. De overheid stimuleert het elektrische rijden bovendien door een vrijstelling van BPM en motorrijtuigenbelasting. En er is nu al geregeld dat deze vrijstelling doorloopt tot en met 2020.

Load Egolf

Supersnel laden

Als de accu van de e-Golf leeg is, dan kan je binnen de kortste keren weer de weg op. Aan een laadpunt, thuis, op kantoor of openbaar, is de e-Golf na 5,5 uur weer volledig opgeladen. Ben je onderweg? Dan kan je via snelladen de e-Golf in 45 minuten tot 80% opladen.

Altijd een rijke uitrusting

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control en ook het ‘Discover Media’ infotainmentsysteem behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Bekijk de complete uitrusting

feature slide1

Huurauto voor vakantie

Soms zijn er situaties waarin een andere aandrijving net wat beter uitkomt. Bijvoorbeeld als je met het hele gezin op vakantie gaat naar Zuid-Europa en met veel bagage veel kilometers maakt. In dat geval huur je bij Volkswagen makkelijk en snel een auto naar keuze. Gewoon bij jou in de buurt. Neem voor meer informatie contact op met je dealer.

Egolf Holiday

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over het rijden van een e-Golf? Dan helpen we je graag verder. De veelvoorkomende vragen zijn vast voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je gewoon meer informatie? Dan staat de Volkswagen dealer natuurlijk voor je klaar.

Is de e-Golf duurder dan een vergelijkbare Golf op benzine of diesel?

Is de e-Golf duurder dan een vergelijkbare Golf op benzine of diesel?

Nee. Als gekeken wordt naar de totale autokosten (Total Cost of Ownership) is de e-Golf goedkoper dan een vergelijkbare Golf op benzine of diesel. Dit verschil in autokosten kan oplopen tot € 125 per maand. De relatief lage autokosten van de e-Golf zijn te danken aan de scherpe leaseprijzen van Volkswagen Financial Services en de Milieuinvesteringsaftrek (MIA).

Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

De e-Golf kan maximaal 230 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

Voor het aanbieden van laadoplossingen werkt Volkswagen samen met Shuttel. Shuttel is gespecialiseerd in laadoplossingen en de installatie van laadpalen. Lees hoe je alles rondom elektrisch rijden in één keer kunt regelen.

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing.

Proefrit en meer informatie

Lees alles
Ervaar de e-Golf
Stel jouw e-Golf samen

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.