De vernieuwde T-Cross

Onze compacte SUV in een nieuw jasje

Onze compacte SUV, in een nieuw jasje. De vernieuwde T-Cross komt eraan. De veelzijdigheid van deze SUV past helemaal in jouw drukke leven. Hij is veilig, functioneel en zit vol met de nieuwste technologie, zonder zijn stoere karakter te verliezen. En hij heeft nu ook nog eens een nieuwe look.

 

In een compleet nieuw licht

Val op met de schitterende, vernieuwende IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting. Hiermee ben je extra goed te zien. En komt er een tegenligger aan? Dan dimt je grootlicht automatisch. Ook de achterkant van je T-Cross mag gezien worden. Helemaal als je kiest voor de, vrij te kiezen, LED-achterlichten met geanimeerde remlichten en geïntegreerde dynamische knipperlichten. Veiligheid op z’n mooist.

Zo voelt luxe

De vernieuwde T-Cross is de meest compacte SUV van Volkswagen, maar dankzij de wielbasis van 2,55 meter is hij bijzonder ruim. Daarnaast heeft de vernieuwde T-Cross alle andere positieve eigenschappen van een SUV, zoals een makkelijke in- en uitstap, een fijne hoge zit en een goed uitzicht. Én overzicht.

Genoeg ruimte voor jouw entertainment

Rijden nóg leuker maken? Dat kan met het Composition multimediasysteem. Een scherm van 16,5 centimeter is de basis voor jouw entertainment in de T-Cross. En met het, vrij te kiezen, Discover Media navigatiesysteem inclusief Streaming & Internet ben je onderweg altijd verbonden met het internet. Dus of je nu live muziek wil luisteren of je favoriete podcast, het kan allemaal. En je bedient alle systemen gewoon met je stem: van de radio afspelen en je vrienden bellen tot je bestemming invoeren.

Ruimer dan je denkt

De T-Cross is zo ontworpen dat je hem kan inzetten voor elke situatie. Schuif de achterbank naar achteren voor meer beenruimte, schuif hem naar voren voor meer bagageruimte. Zo heeft hij de meeste bagageruimte in z'n klasse, namelijk 455 liter. Neem je je drie honden en een backpack mee? Dan klap je gewoon de bank én bijrijdersstoel neer.

Hou me op de hoogte

Mis niks van de vernieuwde T-Cross

*Het genoemde aantal kilometers is een voorlopige waarde: de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.