Wat vindt men van de Polo?

Bekijk de Polo

Dit is de Polo

Veelzijdig en sportief als geen ander. De Polo wint al jaren prijs na prijs - en dat is niet voor niets. Bekijk de video en ontdek in 80 seconden alles over de Polo. Veilig is de Polo ook. Hij is bekroond met vijf sterren van Euro NCAP, de maximale veiligheidsscore bij de crashtest. 

 

;

Design

De Polo is door de jaren heen altijd een praktische en zuinige auto geweest. Maar de Polo is wel een stuk ruimer geworden, zonder z'n dynamische design te verliezen. Standaard is de Polo al goed uitgerust met LED-dagrijverlichting en een multimediasyteem met kleuren touchscreen.
Volkswagen Polo Highline

Innovatief

De Polo is standaard uitgerust met Front Assist, City Emergency Braking en de bergwegrijhulp. Wil jij nog meer innovaties? Dat kan. Rust je Polo dan uit met automatische airconditioning (Climatronic), Active Info Display, Adaptive Cruise Control en Car-Net.

 

Volkswagen Polo Highline

Naar jouw smaak

De Polo kent een breed assortiment uitvoeringen: van de sportieve GTI, naar de luxe Comfortline Business tot de muzikale Beats. Elke uitvoering heeft z'n eigen karakteristieke design en is uitgerust met een unieke set features.

 

Volkswagen Polo Highline
Volkswagen Polo Comfortline
Volkswagen Polo Highline
Volkswagen Polo Highline
Volkswagen Polo Highline

This is a test Html block

De ID.4

De volledig elektrische SUV

Blijf op de hoogte van de ID.4

Volkswagen Contact Card

Eén van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 te beperken, is om minimaal 1,5 meter afstand te houden. Maar hoe zit dat eigenlijk als je auto moet rijden? Wat als je met meerdere personen in een auto moét zitten? En hoe maak je je auto het beste schoon? Volkswagen geeft tips voor wie er niet onderuit komt om auto te rijden.

Tips voor veilig autorijden

Highlighted subjects
POS-4104

  • Goedkoop
  • Duurzaam
  • Kwaliteit