Voor iedere portemonnee.

Een echte Volkswagen Autoverzekering.

Volkswagen blog hero

Goed nieuws! Volkswagen heeft vanaf nu een nieuwe, extra scherpe variant op de all-risk autoverzekering: de 3-sterren verzekering. Hiermee krijgt de kleinere portemonnee nu ook toegang tot een complete, maar betaalbare all-risk Volkswagen Autoverzekering. Wat dit precies inhoudt en wat het voordeel is? Dat lees je hier. 

Betaalbaarheid in 3-sterren.

De 3-sterren allriskverzekering is een compleet nieuwe optie. En vooral een zeer scherp geprijsde tegenover andere, vergelijkbare allriskverzekeringen. Voor een aantrekkelijke prijs heb je nu een echte all-risk Volkswagen Autoverzekering die je veel extra's biedt bovenop de dekking van WA + Beperkt Casco. Een voorbeeld hiervan is vervangend vervoer bij total loss. Maar ook herstel van schade door aanrijding en door eigen schuld vallen onder de dekking. Uiteraard mét 100 procent originele onderdelen.

Nu heb je dus een nog uitgebreidere keuze in verzekeringen bij Volkswagen. Maar wanneer kies je voor deze verzekering? De 3-sterren verzekering is een optimale optie tussen de Beperkt Casco en de 5-sterren verzekering. Met zijn voordelige prijs en goede dekking is deze verzekering zeer aantrekkelijk voor occasions. Het biedt je de volledige zekerheid van een allriskverzekering.  Ook een prettig idee: de 3-sterren verzekering is heel gemakkelijk te upgraden naar de 5-sterren. Flexibiliteit ten top.

Volkswagen blog
Volkswagen blog

Twee stappen verder met de 5-sterren all-risk autoverzekering.

Dus heb je net iets meer nodig dan de 3-sterren je biedt? Dan staat de 5-sterren verzekering voor je klaar. Dit is de meest uitgebreide allriskverzekering. Natuurlijk inclusief alle vertrouwde opties die je van deze verzekering gewend bent. Bovenop de 3-sterren dekking biedt de 5- sterren je onder andere een aankoopwaarderegeling van 1 jaar, die zelfs is uit te breiden naar 3 of 5 jaar. Daarmee is je auto binnen de periode van de regeling bij schade dus verzekerd voor de aankoopwaarde. Ook ontvang je dan de unieke, uitgebreide premiebescherming. Dit scheelt je zomaar honderden euro's na het claimen van schade.

Heb jij een occasion of juist een splinternieuwe bolide? Voor iedere portemonnee is er een passende Volkswagen Autoverzekering te vinden. Kom meer te weten over onze auto verzekeringen en vind de beste optie voor jou.

Bereken hier jouw premie
Volkswagen full bleed 5 tips

Al verzekerd voor de winter?

We delen graag de vijf autoverzekering tips van Volkswagen voor de winter.


Lees meer