Digital Key

Je smartphone als sleutel

Volkswagen trailer assist

Belandt jouw autosleutel op magische wijze altijd onderin je tas? Of heeft je partner hem weer niet op de juiste plek neergelegd? Met de Digital Key is zoeken verleden tijd. Het enige dat je nodig hebt om je auto te openen, is je smartphone. Instappen en wegrijden!

IG Light
IQ Light

Wat is Digital Key?

We maken er niet te veel woorden aan vuil. Met de Digital Key open je je autodeuren door je smartphone bij de deurklink te houden. Leg hem in het speciale compartiment en je bent klaar om te vertrekken. Is je databundel op? Geen zorgen, ook zonder netwerkverbinding werkt je Digital Key.

IQ Light

De voordelen van Digital Key

Je autosleutels en smartphone in één, wat wil je nog meer. Extra handig: via de app stuur je een digitale sleutel naar anderen. Zo kunnen ook familie en vrienden makkelijk en snel je Volkswagen openen. Met een gebruikers-ID wordt je rij-ervaring nóg persoonlijker. De auto herkent aan de smartphone wie er rijdt, en past de stoelen, radio en navigatie aan jouw persoonlijke voorkeuren aan.

Digital Key is verkrijgbaar op deze modellen

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Zo is de Golf standaard uitgerust met Blind Spot Sensor. Dit wordt ook wel Side Assist genoemd.
Bekijk de Golf
Golf

De Passat

De Passat is altijd een goede keuze. Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat of met je gezin eropuit trekt. Verkrijgbaar met veel slimme features, zoals Traffic Jam Assist.
Bekijk de Passat
Volkswagen Passat

De Passat Variant

Zakelijk is de Passat Variant een ultiem representatieve auto. En privé krijgt je gezin alle ruimte. Verkrijgbaar met veel slimme en veilige features, zoals Adaptive Cruise Control en Traffic Jam Assist.
Bekijk de Passat Variant
Volkswagen Variant

De Polo

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Gadgetfreaks worden verleid met features als het Active Info Display en Adaptive Cruise Control.
Bekijk de Polo
Volkswagen Polo

De Touareg

De nieuwe Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Hij biedt bovendien slimme, veilige features, zoals Adaptive Cruise Control en Matrix led koplampen.
Bekijk de Touareg
Volkswagen Touareg
Golf
Volkswagen Passat
Volkswagen Variant
Volkswagen Polo
Volkswagen Touareg

Deze features zijn misschien wat voor jou

Volkswagen Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control

De Cruise Control die zelf afstand houdt

Lees meer
Volkswagen Discover

Discover Media

Ontdek een wereld aan infotainment

Lees meer
Volkswagen Traffic Jam Assist

Traffic Jam Assist

Filerijden besteed je gewoon uit

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Zoeken naar sleutels is verleden tijd. Het enige dat je nodig hebt om je auto te openen, is je smartphone. Digital Key