Blind spot sensor.

Alle reden voor een Volkswagen.

Volkswagen Blind Spot Sensor
Ongelukken veroorzaakt 0 Soepel van rijstrook gewisseld 100%

Je doet je best om tijdens het rijden alles in de gaten te houden, maar het komt wel eens voor dat je een medeweggebruiker over het hoofd ziet. Dat zorgt tijdens het wisselen van een rijstrook voor gevaarlijke situaties. Gelukkig helpt Blind Spot Sensor je om alles in de smiezen te houden, zodat jouw rit een stuk veiliger wordt.

Alle reden voor een Volkswagen.

Volkswagen Features

Zo werkt de Blind Spot Sensor

Met de Blind Spot Sensor, ook wel Side Assist genoemd, heb je een extra paar ogen om de dode hoek mee in de gaten te houden. Het systeem helpt je om het inhalende verkeer te detecteren. Zit er iemand naast je op de andere rijbaan? Dan licht er een lampje op in je spiegel. Zo kan jij op tijd reageren en voorkom je onveilige situaties. En heb je Lane Assist? Dan geeft je Volkswagen ook een kleine stuurcorrectie als je per ongeluk van je rijbaan lijkt af te wijken.

Blind Spot Sensor is verkrijgbaar op deze modellen.

De Golf.

Al zeven generaties is de Golf de populairste hatchback. Een veilige, comfortabele, maar ook innovatieve keuze. Ontdek al zijn features, waaronder het Active Info Display.
Bekijk de Golf
Volkswagen Golf

De Arteon.

Onze meest elegante vierdeurs ooit overtuigt met zijn sierlijke lijnen. Maar ook met zijn vooruitstrevende features. Zoals het Active Info Display en een Head-up display.
Bekijk de Arteon
Volkswagen Arteon

De Golf Variant.

In alles een echte Golf, maar dan met extra ruimte. Hij zit vol slimme innovaties, zoals het Active Info Display en de uitgebreide Discover multimediasystemen.
Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De Passat.

De Passat is altijd een goede keuze. Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat of met je gezin eropuit trekt. Verkrijgbaar met veel slimme features, zoals Traffic Jam Assist.
Bekijk de Passat
Volkswagen Passat

De Passat Variant.

Zakelijk is de Passat Variant een ultiem representatieve auto. En privé krijgt je gezin alle ruimte. Verkrijgbaar met veel slimme en veilige features, zoals Adaptive Cruise Control en Traffic Jam Assist.
Bekijk de Passat Variant
Volkswagen Variant

De Polo.

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Gadgetfreaks worden verleid met features als het Active Info Display en Adaptive Cruise Control.
Bekijk de Polo
Volkswagen Polo

De Tiguan.

De Tiguan biedt een zee aan ruimte en een wereld aan mogelijkheden. Slimme features als Adaptive Cruise Control en Traffic Jam Assist maken autorijden nog leuker en veiliger.
Bekijk de Tiguan
Volkswagen Tiguan

De Tiguan Allspace.

In alles een Tiguan, maar dan ruimer dankzij de extra lengte. En: boordevol innovaties die autorijden leuker en veiliger maken, zoals Adaptive Cruise Control en Trailer Assist.
Bekijk de Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace

De Touareg.

De nieuwe Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Hij biedt bovendien slimme, veilige features, zoals Adaptive Cruise Control en Matrix led koplampen.
Bekijk de Touareg
Volkswagen Touareg

De Touran.

De Touran biedt alle ruimte om te genieten, plus een prettig hoge zit. Een veilige en slimme vakantie-express, dankzij features als Park Assist en Adaptive Cruise Control.
Bekijk de Touran
Volkswagen Touran
Volkswagen Golf
Volkswagen Arteon
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Passat
Volkswagen Variant
Volkswagen Polo
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Touareg
Volkswagen Touran
Volkswagen IQ Drive

Een stap dichter bij de toekomst.

Met het slimme assistensysteem Blind Spot Sensor/Side Assist ervaar je hoe relaxed rijden kan zijn. Behoefte aan meer? Het IQ.DRIVE-pakket biedt je naast Side Assist, ook nog Park Assist, Traffic Jam Assist en een unieke styling. Kies nu jouw model en bekijk het volledige pakket.

Ontdek het IQ.DRIVE-pakket

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

Volkswagen lane assist

Lane Assist

Houdt je veilig tussen de lijnen.

Lees meer
Volkswagen features

Rear view camera

Achteruit inparkeren wordt een eitje.

Lees meer
Volkswagen Traffic Jam Assist

Traffic Jam Assist

Filerijden besteed je gewoon uit.

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Wil jij ook de Blind Spot Sensor op je nieuwe auto?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit.

Bekijk live
Ervaar het zelf