Blind spot sensor

Alle reden voor een Volkswagen

Volkswagen Blind Spot Sensor
Ongelukken veroorzaakt 0 Soepel van rijstrook gewisseld 100%

Je doet je best om tijdens het rijden alles in de gaten te houden, maar het komt wel eens voor dat je een medeweggebruiker over het hoofd ziet. Dat zorgt tijdens het wisselen van een rijstrook voor gevaarlijke situaties. Gelukkig helpt Blind Spot Sensor je om alles in de smiezen te houden, zodat jouw rit een stuk veiliger wordt.

Volkswagen Features

Zo werkt de Blind Spot Sensor

Met de Blind Spot Sensor, ook wel Side Assist genoemd, heb je een extra paar ogen om de dode hoek mee in de gaten te houden. Het systeem helpt je om het inhalende verkeer te detecteren. Zit er iemand naast je op de andere rijbaan? Dan licht er een lampje op in je spiegel. Zo kan jij op tijd reageren en voorkom je onveilige situaties. En heb je Lane Assist? Dan geeft je Volkswagen ook een kleine stuurcorrectie als je per ongeluk van je rijbaan lijkt af te wijken.

Blind Spot Sensor is verkrijgbaar op deze modellen

De Arteon

Onze meest elegante vierdeurs ooit overtuigt met zijn sierlijke lijnen. Maar ook met zijn vooruitstrevende features. Zoals het Active Info Display en een Head-up display.

Bekijk de Arteon

Bekijk de Arteon Shooting Brake

Volkswagen Arteon

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Zo is de Golf standaard uitgerust met Blind Spot Sensor. Dit wordt ook wel Side Assist genoemd.
Golf

De Golf Variant

In alles een echte Golf, maar dan met extra ruimte. Hij zit vol slimme innovaties, zoals het Active Info Display en de uitgebreide Discover multimediasystemen.
Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De Passat

De Passat is altijd een goede keuze. Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat of met je gezin eropuit trekt. Verkrijgbaar met veel slimme features, zoals Traffic Jam Assist.
Bekijk de Passat
Volkswagen Passat

De Passat Variant

Zakelijk is de Passat Variant een ultiem representatieve auto. En privé krijgt je gezin alle ruimte. Verkrijgbaar met veel slimme en veilige features, zoals Adaptive Cruise Control en Traffic Jam Assist.
Bekijk de Passat Variant
Volkswagen Variant

De Polo

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Gadgetfreaks worden verleid met features als het Active Info Display en Adaptive Cruise Control.
Bekijk de Polo
Volkswagen Polo

De Tiguan

De Tiguan biedt een zee aan ruimte en een wereld aan mogelijkheden. Slimme features als Adaptive Cruise Control en Traffic Jam Assist maken autorijden nog leuker en veiliger.
Bekijk de Tiguan
Volkswagen Tiguan

De Tiguan Allspace

In alles een Tiguan, maar dan ruimer dankzij de extra lengte. En: boordevol innovaties die autorijden leuker en veiliger maken, zoals Adaptive Cruise Control en Trailer Assist.
Bekijk de Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace

De Touareg

De nieuwe Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Hij biedt bovendien slimme, veilige features, zoals Adaptive Cruise Control en Matrix led koplampen.
Bekijk de Touareg
Volkswagen Touareg
Volkswagen Arteon
Golf
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Passat
Volkswagen Variant
Volkswagen Polo
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Touareg

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

Volkswagen lane assist

Lane Assist

Houdt je veilig tussen de lijnen.

Lees meer
Volkswagen features

Rear view camera

Achteruit inparkeren wordt een eitje

Lees meer

Traffic Jam Assist

Filerijden besteed je gewoon uit.

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Wil jij ook de Blind Spot Sensor op je nieuwe auto?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit

Bekijk live

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of het iets voor jou is