Mijn elektrische auto opladen.

Thuis, op kantoor of onderweg.

Elektrische auto opladen

Altijd een laadpaal in de buurt.

Het opladen van je elektrische auto wordt steeds makkelijker. Met duizenden laadpalen in Nederland is de kans groot dat er ook eentje bij jou in de buurt staat. Heb je een eigen parkeerplaats? Dan kan je ook makkelijk een oplaadpunt bij jou thuis laten installeren.

Volkswagen opladen thuis

Thuis opladen.

Of je nou particulier of zakelijk laadt, de kans is groot dat je jouw Volkswagen het vaakst thuis aan de lader hangt. Daarom is het handig als je daar ook een laadpaal tot je beschikking hebt. Er zijn verschillende mogelijkheden om thuis je elektrische Volkswagen op te laden. Ontdek hieronder welke optie het beste bij jou past.

Zo laad je thuis op.

Een laadpaal installeren.

Heb je een oprit bij je huis? Laat een laadpaal op je eigen terrein installeren. Hiervoor werken wij samen met Eneco, die vakkundig en veilig de laadpaal bij je komt installeren. Ze werken met vier overzichtelijke installatiepakketten. Als jouw wensen niet overeenkomen met een van de vier pakketten, maakt Eneco een voorstel op maat voor je.

e-Golf opladen

Een openbare laadpaal gebruiken.

Heb je geen gelegenheid om een laadpaal bij je thuis te laten plaatsen? Dan kan je gebruik maken van een openbare laadpaal. Er zijn er al duizenden in Nederland, dus grote kans dat er bij jou in de buurt al één staat. Ook kan er mogelijk een bij jou in de buurt geplaatst worden. Neem daarvoor contact op met jouw gemeente.

Passat Variant GTE opladen

Een laadpaal via je Vereniging van Eigenaren (VvE) of bij je huurwoning.

Heb je te maken met een VvE bij bijvoorbeeld je appartement, of huur je een woning? Ook dan kan je een laadpaal laten plaatsen. Je hebt hiervoor wel eerst toestemming van de VvE of verhuurder nodig. Vervolgens kan Eneco de laadpaal komen plaatsen.

Golf opladen
Volkswagen opladen onderweg

Opladen op kantoor.

Is er bij jou op kantoor nog geen laadpunt aanwezig? Dan kan je ook daar een laadpaal laten plaatsen door Eneco. Je werkgever kan hiervoor contact opnemen met jouw Volkswagen-dealer. Lees meer over zakelijk laden pakketten.

Overal laden met een laadpas.

Voor de zakelijke rijder bieden wij in samenwerking met Eneco het HollandseWind laadabonnement aan. Hiermee kan je in heel Nederland schone windenergie laden. Dankzij de laadpas maak je eenvoudig gebruik van de duizenden openbare laadpalen. Benieuwd naar hoe elektrisch laden werkt in de praktijk? Op deze pagina kan je een video bekijken en de veelgestelde vragen over de voordelen van het Eneco laadabonnement lezen.

Eneco Hollandse Wind

Alles op één overzichtelijke factuur.

Alle energiekosten die je met het laden van je auto maakt, worden automatisch verwerkt in een aparte factuur. Hierop vind je niet alleen de kosten van de openbare laadpalen, maar ook die van bij je thuis. Rijd je zakelijk, dan worden de kosten terugbetaald en in rekening gebracht bij je werkgever of leasemaatschappij.

Modellen van nu.

Oplaadmogelijkheden genoeg. Ga voor een 100% elektrische Volkswagen.

Volkswagen Golf
e-Golf.

Deze krachtige, 100% elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 230 kilometer. Standaard luxe uitgerust, met onder andere parkeersensoren en navigatiesysteem 'Discover Pro'.

Ontdek nu

Volkswagen Up
e-up!

Deze volledig elektrische up! is de compacte stadsauto van Volkswagen. Daarnaast heeft de e-up! alle eigenschappen van de gewone up!: pittig, efficiënt en fraai.

Ontdek nu