De ID.

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch.

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch.

De ID. markeert het begin van een nieuwe generatie Volkswagens. Een 100% elektrische auto met slimme features en een indrukwekkende actieradius. En natuurlijk onmiskenbaar Volkswagen: betrouwbaar, intelligent en van de hoogste kwaliteit. Eind 2019 gaat de ID. in productie, maar vanaf 8 mei kan jij 'm al reserveren. Je bent er dan van verzekerd dat je in 2020 een stukje toekomst voor de deur hebt staan.

Reserveer 'm vanaf 8 mei.

Het aftellen is begonnen: binnenkort kun jij de beperkt beschikbare editie van de ID. reserveren. Deze speciale uitvoering is voorzien van unieke stijlelementen en features. Wil jij hem bemachtigen? Dan moet je er vroeg bij zijn, want hij is exclusief voor de eerste reserveringen. Blok 8 mei in je agenda en schrijf je in voor de nieuwsbrief om zeker te zijn dat je er op tijd bij bent.

Schrijf je in

Maak kennis met de nieuwe ID.

De ID. maakt elektrisch rijden toegankelijk. Hij combineert een lage vanafprijs met een grote actieradius en zeeën van binnenruimte. Natuurlijk is hij uitgerust met de nieuwste veiligheidsfeatures, zoals je van ons gewend bent. Hoe de auto er precies uit komt te zien, onthullen we in het najaar van 2019 op de wereldpremière in Frankfurt.

Interactieve interieurverlichting.

Als een goede vriend helpt de ID. je in het dagelijks leven. De verlichting in de auto is interactiever dan ooit. Het begroet je, helpt je navigeren en vertelt je wanneer je moet remmen om ongelukken te voorkomen. De auto kan je zelfs waarschuwen voor naderende weggebruikers als jij uit de auto stapt. En het beste? De lichten doen wat jij zegt dat ze moeten doen. Letterlijk, want ze reageren op jouw stemcommando's.

Een slimme basis.

Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor onze nieuwe elektrische modellen, zoals de ID. De platte accu's zitten verwerkt in de vloer, wat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. Dankzij een motor op de voor- en achteras heb je alle voordelen van een vierwielaandrijving, gevoed door één grote batterij.

Innovatieve LED Matrix koplampen.

De ID. begroet je met zijn LED Matrix koplampen als je aan komt lopen. Deze innovatieve verlichting verlicht niet alleen de weg vóór je, maar past zich naadloos op elke situatie aan. Zo rijd jij nog veiliger.

Meer weten over elektrisch rijden?
Blijf op de hoogte.
Zoek je dealer.
Alles over Elektrisch Rijden.