e-Services.

Service voor jouw elektrische auto.

Volkswagen Elektrisch rijden

Alles-in-één.

Elektrisch en hybride rijden brengt veel voordelen met zich mee - voor jou én voor de wereld. Om elektrisch laden nog makkelijker voor je te maken, bieden we jou bij aankoop of lease van elke (deels) elektrische Volkswagen onze e-services aan.

Dit is het e-service pakket:

Volkswagen teaser Elektrisch rijden accutechnologie

Kabels.

Om de accu van een plug-in hybride of elektrische auto te verbinden met een oplaadpunt heb je de juiste kabels nodig. Bij aankoop van een nieuwe elektrische of hybride Volkswagen ontvang je daarom van ons twee kabels. De eerste kabel gebruik je bij (publieke) laadpunten. De tweede kabel kun je in geval van nood gebruiken om op te laden via een regulier, huishoudelijk stopcontact. Doe dit wel echt alleen in geval van nood: het risico dat de stoppen in huis doorslaan, wordt aanzienlijk vergroot door het laden van je auto.
Elektrische auto opladen

CCS.

Een CCS-aansluiting (Combined Charging System, beter bekend als snellader) is een turbostekker voor het opladen van je elektrische auto. En dat snelle, dat merk je. Zo leveren publieke CCS-snellaadstations 80% van het accuvermogen in slechts 30 minuten.
Volkswagen Elektrisch rijden

Laadpakketten.

Via een huishoudelijk stopcontact duurt het ongeveer negen uur om de lege accu van de e-up! weer helemaal op te laden. Als je het Smart thuislaadpakket van de e-up! aanschaft, dan duurt het opladen ongeveer zes uur. Bestel je het Smart thuislaadpakket van de e-Golf, dan laad je jouw accu in minder dan vijf en een half uur naar 100%.

Modellen van nu.

Wacht niet langer. Ga nu voor een 100% elektrische Volkswagen.

Volkswagen e-Golf
e-Golf.

Deze krachtige, 100% elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 230 kilometer. Standaard luxe uitgerust, met onder andere parkeersensoren en navigatiesysteem 'Discover Pro'.

Ontdek nu

Volkswagen e-up!
e-up!

Deze volledig elektrische up! is de compacte stadsauto van Volkswagen. Daarnaast heeft de e-up! alle eigenschappen van de gewone up!: pittig, efficiënt en fraai.

Ontdek nu