Eerste hulp bij laadpaalpech

ANP | 15-08-2019 | 16:31
Foto: ANP

Eerste hulp bij laadpaalpech

 

ARC Europe, de grootste Europese leverancier van hulp bij pech onderweg en laadpaalleverancier EVBox hebben een strategisch partnerschap getekend om sneller hulp te leveren aan e-rijders met problemen bij laadstations. In Nederland is de ANWB een aandeelhouder van ARC Europe.

Het doel van het partnerschap is om 24 uur per dag, zeven dagen per week, technische ondersteuning te bieden aan EVBox-klanten in Europa. In eerste instantie zal dit gelden voor Nederland, België, Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland. Naar verwachting zal de samenwerking in 2020 ook worden uitgebreid naar Frankrijk, Engeland, Duitsland, Italië en Spanje, waardoor het grootste deel van Europa ondersteund word.

Stefano Sarti, directeur van de ARC Europe Group: "Met onze mobiele laad-modules kunnen we EV-rijders ook op de weg direct helpen. Zowel tijdens het pendelen op en neer naar werk, als tijdens een langere trip: ARC Europe zal samen met EVBox de EV-rijder de best mogelijke service bieden. Door de automobilisten te ondersteunen, helpen we indirect ook autofabrikanten en leasemaatschappijen een zo goed mogelijk aanbod aan hun klanten te kunnen bieden. Op deze wijze is de 'EV ervaring' voor alle partijen zo aangenaam mogelijk."

Bekijk meer e-Nieuws

Wellicht vind je dit ook interessant:

Meer weten?

Schrijf je dan direct in voor de speciale Elektrisch Rijden-nieuwsbrief

Stel samen

Geïnteresseerd in een elektrische Volkswagen?

Dealer zoeken

Neem contact op met je dealer om een proefrit te plannen