e-Mobility in het dagelijks leven.

header

Te groot en te koud. Waarom ze in Noorwegen toch elektrisch rijden.

Is e-Mobility echt zo ingewikkeld als sommigen beweren? We zijn op onderzoek uit gegaan in Noorwegen, een land met uitdagende omstandigheden: grote afstanden, dunbevolkt, erg koud. Toch worden in Noorwegen meer elektrische auto's verkocht dan elders in Europa. Hoe kan dat? We vroegen het de Noren zelf.

Slecht weer? Dat bestaat niet in Noorwegen.

Thomas is het grootste deel van de dag buiten te vinden. De weersomstandigheden maken niet uit: zijn auto zorgt er altijd voor dat hij mobiel is. Of hij nou gaat sporten, of een dagje uit gaat met zijn gezin.

Vanuit de geluidsstudio naar de ruimte en weer terug.

Muzikant Ginge zoekt soms gewoon een excuus om te rijden in zijn e-Golf. Want tijdens het rijden heeft hij het gevoel alsof hij door de ruimte heen vliegt.

Afgestemd op het gezin.

Fitnessfan Lena weet zich prima te vermaken als haar e-Golf aan het opladen is. Maar zodra ze met haar dochter in de auto stapt om naar een danswedstrijd te gaan, begint het genieten pas echt.

Klaar voor de toekomst.

Lees meer over elektrisch rijden.

Lees meer
header Volkswagen e-mobiliteit

Een leven op de boerderij en in de atelier.

Verzekeringsagent Kristian heeft vele hobby's: hij houdt van kippen en van schilderen. Zijn e-Golf gebruikt hij om al zijn passies te combineren met zijn volle agenda.

Wellicht vind je dit ook interessant: