Jouw Volkswagen via Private Lease in het buitenland rijden.

Hoe gaat het in zijn werk bij private lease als je met jouw nieuwe Volkswagen naar het buitenland rijdt? Is pech wel gedekt bij de pechhulp? En hoe zit het met de verzekering bij schade of eventuele bekeuringen die je in het buitenland krijgt? Je leest het hier.
Pech en schade
Pech en schade
Bij pech of schade in het buitenland kan je contact opnemen met de BerijdersDesk via telefoonnummer +31 33 454 95 55. Buiten kantooruren word je doorgeschakeld naar de Alarmcentrale.
Bekeuringen
Bekeuringen
Krijg je in het buitenland een bekeuring? Ook deze vallen helaas in Nederland bij je op de mat. Wij ontvangen de bekeuring van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). Deze is voor jouw eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd betalen van de bekeuring.
Groene kaart
Groene kaart
Ga je met jouw Volkswagen op vakantie naar Polen, Duitsland of Spanje? Dan is het belangrijk dat niet alleen jouw auto een groene kaart heeft, maar ook jouw eventuele caravan of aanhanger. Dit is in deze landen verplicht. Wil je weten naar welke landen je kunt reizen met jouw private leaseauto? Dit is te vinden op de groene kaart van jouw auto. Klik hier om direct een nieuwe groene kaart voor jouw auto of een groene kaart voor jouw caravan of aanhanger aan te vragen. Houd wel rekening met enkele werkdagen verzendtijd en wees dus op tijd met het aanvragen van de (nieuwe) groene kaart.

Staat je vraag er niet bij?

Kijk eens bij de veelgestelde vragen van de onderstaande onderwerpen.

Diefstal of inbraak
Financieel
Onderhoud of pech
Schade
Praktische informatie

Next steps.