Private Lease.

Lease een up! vanaf € 199 p/m. *

Bekijk de actie

Wat is Volkswagen Private Lease?

Een auto leasen als particulier is ontzettend gemakkelijk geregeld bij Volkswagen Private Lease. Je rijdt in een nieuwe Volkswagen én geniet van alle voordelen die Private Lease je te bieden heeft. Je betaalt een vast bedrag per maand, waar onder andere wegenbelasting, allriskverzekering, internationale pechhulp, reparaties en service bij inbegrepen zijn. Jij hoeft alleen voor de brandstof te zorgen, wij regelen de rest.

Extra laag geprijsde voorraadmodellen.

Overige private lease modellen.

Zorgeloos de weg op.

check 

Reparatie, onderhoud en banden

 check

Allriskverzekering

 check

Wegenbelasting

 check

Internationale pechhulp

Wat krijg je wel en niet bij Private Lease?

Dit zit in je contract.

Afschrijving

Afleverkosten

Schade en reparatie

Wegenbelasting

BTW

Verzekering

(Inter)nationale pechhulp

Reparaties

Onderhoud bij merkdealer

Minder gereden kilometers terugbetaald

Dit regel je zelf.

Brandstof

Boetes

Tol(kosten)

Auto wassen

Wanneer is het slim om Private Lease te overwegen?

Volkswagen Private Lease Spaargeld

Als je je spaargeld liever aan iets anders uitgeeft.

Voor Private Lease is geen grote investering of borg vereist.

Volkswagen Private Lease niet technisch

Als je a-technisch bent.

Al het onderhoud wordt bij Private Lease voor je geregeld.

Volkswagen Private Lease eerste auto

Als je je eerste auto gaat rijden.

Geen grote investering vooraf. Geen onverwachte kosten achteraf. Geen schadevrije jaren nodig.

Volkswagen Private Lease pechhulp

Als je niet extra wilt betalen voor pechhulp.

Dat is namelijk allemaal inbegrepen, ook voor in het buitenland.

Volkswagen Private Lease Groter riijden

Als je groter wilt rijden dan je kunt kopen.

Met Private Lease heeft niet iedereen een grote bankrekening nodig. Je betaalt een vast bedrag per maand.

Hoe kan dat?

Volkswagen Private Lease Brandstofkosten

Brandstofkosten.

Met Private Lease rijd je in het nieuwste model met de nieuwste technieken. Dat betekent een zuinige auto met lagere brandstofkosten.

Volkswagen Private Lease onderhoud

Service en onderhoud.

Bij Private Lease zijn service en onderhoud altijd inbegrepen. Bij een tweedehands auto regel en betaal je dit zelf.

Volkswagen Private Lease reparatiekosten

Reparatiekosten.

Je hebt bij een tweedehands auto geen zekerheid over de historie en kwaliteit van de auto. Daarom heb je meer risico op hoge reparatiekosten.

Volkswagen Private Lease Verzekering

Verzekering en belasting.

Bij Private Lease zijn autoverzekering en motorrijtuigenbelasting standaard inbegrepen. Houd bij een tweedehands auto rekening met deze kosten.

Hoe regel je Private Lease?

Bepaal je model, de looptijd en het aantal km's.

Je dealer neemt contact met je op.

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Het contract wordt naar je opgestuurd en je kunt tekenen.

Wij staan altijd voor je klaar

Kunnen mijn ouders garant staan wanneer ik Volkswagen Private Lease afsluit?
Kunnen mijn ouders garant staan wanneer ik Volkswagen Private Lease afsluit?
Ja, ouders kunnen garant staan. Zij worden als tweede en derde contractant toegevoegd aan de overeenkomst. Zij doorlopen dezelfde acceptatieprocedure en zijn daarmee ook aansprakelijk voor het nakomen van de financiële verplichting. De contractanten die garant staan worden ook BKR geregistreerd.
Hoe zit het als ik Volkswagen Private Lease vroegtijdig wil beëindigen?
Hoe zit het als ik Volkswagen Private Lease vroegtijdig wil beëindigen?
Dat kan. Belangrijk is wel te weten dat er een verschil is tussen de contracten die voor 1 februari 2016 zijn afgesloten en de contracten die per 1 februari zijn afgesloten. Dit heeft te maken met het feit dat Volkswagen Financial Services per 1 februari 2016 onder het Keurmerk Private Lease valt.

a) Contract afgesloten voor 1 februari 2016; de te betalen kosten bestaan uit het verschil tussen de handelswaarde en de boekwaarde van de auto plus maximaal 25% van de nog resterende maandtermijnen. Hierbij kunnen nog eventuele additionele kosten worden gerekend voor niet gemelde schades en/of meer gereden kilometers.

b) Contract afgesloten na 1 februari 2016 (vallend onder het Keurmerk Private Lease); de te betalen kosten zijn maximaal 40% van de resterende termijnen na het eerste jaar. Over het eerste jaar betaal je 100% van de kosten van de resterende termijnen. Hierbij kunnen nog eventuele additionele kosten worden gerekend voor niet gemelde schades en/of meer gereden kilometers.
Wat is Private Lease?
Wat is Private Lease?

Private Lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

Volkswagen Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol, het wassen van de auto en bijvoorbeeld te veel gereden kilometers. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico. Het maandbedrag kan alleen aangepast worden wanneer belastingen of wetten wijzigen. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW-aanpassing.

Wanneer kom ik in aanmerking voor Volkswagen Private Lease?
Wanneer kom ik in aanmerking voor Volkswagen Private Lease?
Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract Volkswagen Private Lease aanvragen. Om te controleren of Volkswagen Private Lease financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van Volkswagen Private Lease navragen of er al een krediet geregistreerd is. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%).
Wordt Volkswagen Private Lease bij BKR gemeld?
Wordt Volkswagen Private Lease bij BKR gemeld?
BKR heeft als doel te beschermen tegen overkreditering. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%). Deze registratie kan effect hebben op de leencapaciteit voor een nieuwe financiering of bijvoorbeeld een hypotheek. Staat het kopen van een nieuw huis of het oversluiten van de hypotheek op de planning? Houd hier dan rekening mee. De impact van de BKR-registratie op de leencapaciteit varieert per hypotheekverstrekker. Om te controleren of het Volkswagen Private Lease financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Volkswagen Private Lease navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten het Volkswagen Private Lease contract als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst.
Mogen anderen in de auto rijden?
Mogen anderen in de auto rijden?
Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Met uitzondering van een zeventienjarige in het kader van het experiment begeleid rijden (“2todrive”).
Wat zijn de actievoorwaarden? *
Wat zijn de actievoorwaarden? *

Getoonde tarieven zijn o.b.v Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. 
Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen

Keurmerk Private Lease

Lees meer over het keurmerk

Next steps

Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.