Jouw eigen ID.3tje

Een beetje voor de toekomst. En een beetje voor jezelf

Bouw jouw ID3

Bouw je eigen elektrische Volkswagen

Wil jij ook met een elektrische auto rijden? Dat kan, met het ID.3tje. Bouw 'm helemaal zelf - of met een klein beetje hulp van iemand anders. Het ID.3tje is voor een groot deel gemaakt van karton dat al eerder is gebruikt. Gerecycled noemen ze dat. En net zoals de echte Volkswagen ID.3 rijdt het ID.3tje op een elektromotor.

Bouw jouw ID3

Zo zet je 'm in elkaar

Met de instructies in je bouwpakket en deze handige video zet jij jouw ID.3tje zo in elkaar.

;

Elektrische auto's voor als je 18 bent

Bouw jouw ID.3

Een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Dat is de ID.3. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om voor elektrisch rijden te kiezen.

Ontdek meer

ID.4

Dit is de ID.4, onze eerste 100% elektrische SUV. Hij combineert de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Met een hoop technische snufjes en een flinke actieradius ontbreekt het je echt nergens aan.

Ontdek meer

Way to Zero

WAY TO ZERO

Volkswagen wil in 2050 helemaal CO2-neutraal zijn. Dus naar nul procent CO2-uitstoot. Dat is beter voor het milieu. Daarom bouwen we steeds meer elektrische auto's in plaats van benzine- en dieselauto's. En onze fabrieken gebruiken zoveel mogelijk groene energie. Lees meer op Way to Zero of vraag het je vader of moeder.

Lees meer
Elektrische modellen

Benieuwd naar al onze elektrische modellen? Je leest er hier alles over.

Vragen over jouw ID.3tje?

Onze klantenservice helpt je graag verder met al je vragen over het ID.3tje.