Volkswagen DSG-automaat.

Tijdelijk gratis op de Arteon

Plan een proefrit
Volkswagen DSG

Profiteer nu tijdelijk van een gratis DSG-automaat.

Het is goed zakendoen met Volkswagen. Koop je nu een nieuwe Arteon? Dan is de DSG-automaat tijdelijk helemaal gratis. DSG staat voor Direct Shift Gear. Deze automaat met ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en efficiënt van versnelling te wisselen. Dat maakt het de perfecte aanvulling op jouw nieuwe Volkswagen.

Onze dealers helpen je graag verder.

Pluspunten van de DSG-automaat.

Volkswagen pedaal

Extra snel optrekken.

De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.

Sportieve rijervaring.

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als je afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kan je ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.
Probeer het zelf uit!

Veelgestelde vragen.

Wat zijn de voorwaarden van de DSG actie?

Wat zijn de voorwaarden van de DSG actie? 

De gratis DSG-automaat bij aanschaf van een Arteon uit voorraad geldt zolang de voorraad strekt. Vraag uw Volkswagen dealer voor meer informatie.

Instappen?

Plan hieronder een proefrit in of download eerst de brochure

Lees alles
Bekijk live
Ervaar het zelf