Volkswagen Gratis DSG-automaat.

Tijdelijk op de Passat en Passat Variant

Plan een proefrit
Volkswagen DSG

Profiteer nu tijdelijk van een gratis DSG-automaat.

Het is goed zakendoen met Volkswagen. Koop je nu een nieuwe Passat of Passat Variant, dan is de DSG-automaat gratis. DSG staat voor Direct Shift Gear. Deze automaat met ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en efficiënt van versnelling te wisselen. Dat maakt het de perfecte aanvulling op jouw nieuwe Volkswagen.

Onze dealers helpen je graag verder.

Pluspunten van de DSG-automaat.

Volkswagen DSG automaat

Bespaar op je brandstof.

Doordat de assen slim met elkaar samenwerken, is het verbruik lager. Er is namelijk minder tijd tussen het schakelen. Hierdoor wordt het brandstofverbruik, en dus ook de CO2-uitstoot, verminderd met maximaal 10%. Dit maakt autorijden leuker voor je portemonnee en voor het klimaat.
Volkswagen pedaal

Extra snel optrekken.

De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.
Volkswagen schakelstuur

Sportieve rijervaring.

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als je afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kan je ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.
Probeer het zelf uit!

Instappen?

Plan hieronder een proefrit in of download eerst de brochure.

Lees alles.
Bekijk live.
Ervaar het zelf.