De Edition en Edition R modellen.

Sportief van Volkswagen.

  • Navigatie 'Discover Media'
  • Verwarmbare luxe stoelen
  • Adaptive Cruise Control
  • Voordeel tot wel € 4.250
Bekijk het aanbod
Volkswagen Edition actie

Rijk uitgerust, voor een sportieve prijs.

De Volkswagen Edition actiemodellen zijn uitgerust met de meest gekozen opties door onze klanten in het afgelopen jaar. De Edition uitvoeringen zijn standaard onder andere voorzien van Adaptive Cruise Control, luxe verwarmbare stoelen en het Executive pakket (inclusief o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay). De Edition R heeft daarnaast een extra sportief R-Line design. Je voordeel loopt op tot wel € 4.250 en on-top-off profiteer je ook nog van een aantrekkelijke inruilpremie. Zo rijd je een zeer rijk uitgeruste auto tegen een zeer sportieve prijs.

 

 

Features op de Edition en Edition R-modellen:

Navigatiesysteem.

Het navigatiesysteem 'Discover Media' is volledig geintegreerd in het multimediasysteem en staat dankzij Car-Net Services altijd in verbinding met het internet. Zo geniet je van gratis kaartupdates, actuele verkeersinformatie, een slimme routebegeleiding en je favoriete muziek. Met Apple CarPlay kun je de apps van je iPhone bedienen op de navigatie.

Verwarmbare luxe stoelen.

Met de ergonomische luxe stoelen rijd je comfortabeler dan ooit. Zo zijn beide stoelen verwarmbaar en is de ergoActive bestuurdersstoel 14-voudig verstelbaar en voorzien van een massagefunctie.

Mijn Volkswagen app.

Met de Mijn Volkswagen app ben je altijd verbonden met je Volkswagen. De app vertelt je namelijk alles wat je over je Volkswagen wilt weten. Betaal nooit meer te lang voor parkeren door de Parkmobile functie, controleer of je auto op slot staat, ontvang een melding bij beweging en neem direct contact met pechhulp.

Wat is het verschil tussen Edition en Edition R?

Volkswagen Edition

Edition.

Een zeer rijke uitrusting tegen een sportieve prijs? Dan zijn de Edition modellen van Volkswagen zeker wat voor jou. Standaard met onder andere Adaptive Cruise Control, luxe verwarmbare stoelen en het Executive pakket (inclusief o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay).

Edition R.

De Edition R is daarbovenop ook uitgerust met het R-Line exterieurpakket dat de auto een extra sportieve en luxe uitstraling geeft. Wat dacht je van mooie R-Line bumpers, R-Line velgen en R-Line dorpels?

Bekijk hieronder jouw voordeel per model.

Golf Sportsvan Highline Edition

Golf Sportsvan

Highline Edition

Tot  2.850* voordeel

Ontdek meer

Volkswagen Touran Highline

Touran

Comfortline Edition

Tot  2.850* voordeel

Ontdek meer

Volkswagen Touran Highline

Touran

Highline Edition R

Tot  4.250* voordeel

Ontdek meer

Voorwaarden voor de Edition-modellen.

Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Deze actie is te combineren met aantrekkelijke inruilpremies.
Alle voorwaarden zijn te vinden op de voorwaarden pagina