DSG-automaat actie

Tijdelijk slechts € 500 of zelfs standaard op je Volkswagen

DSG-automaat actie

Maakt extra comfort betaalbaar

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld. Omdat we jou ook van dit rijcomfort willen laten genieten, hebben we geselecteerde modellen uitgerust met een extra betaalbare DSG-automaat.

Voor welk model ga jij?

T-Roc

Tijdelijk slechts € 500 voor een DSG-automaat

Stel samen

Volkswagen Tiguan Allspace

Tiguan Allspace

Standaard met DSG-automaat

Stel samen

Onze dealers helpen je graag verder

Pluspunten van de DSG-automaat

Volkswagen pedaal

Extra snel optrekken

De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.

Sportieve rijervaring

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als je afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kan je ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.

Instappen?

Plan hieronder een proefrit in of download eerst de brochure

Meer informatie

Lees in de brochures en prijslijsten alles over de modellen

Bekijk 'm in het echt

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of een van de modellen iets voor jou is

Wat zijn de voorwaarden?

Deze actie is geldig vanaf 03-01-2022 t/m 31-03-2022 en geldt voor een auto uit voorraad of bij het bestellen van een nieuwe Volkswagen. De actie geldt bij de T-Roc alleen op de 1.5 TSI motor. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de opties uit de prijslijsten van de daarbij behorende uitvoering. De inruilpremie is niet van toepassing bij Private Lease of Operational lease. De in te ruilen auto moet minimaal drie maanden op naam van de koper staan.