Geeft vertrouwen

Zo'n SUV van Volkswagen

Ontdek onze SUV's
Volkswagen SUV
Keuze uit 6 modellen Egoboost +100%
Met een SUV van Volkswagen ben je zeker van je zaak. Want met het stoere design, de hoge zit en krachtige prestaties heb je het gevoel dat je alles aankan. En om al dat zelfvertrouwen een plekje te geven, zijn al onze SUV’s extra ruim en hebben ze het comfort van een gezinsauto. 

Er zijn zes modellen om uit te kiezen, zo kan je erop vertrouwen dat je altijd de juiste keuze maakt.
Volkswagen SUV

Onze SUV's. Wat wil je nog meer

De T-Cross

Vertrouwt op zichzelf
Vertrouw op je eigen smaak. Dat doet de T-Cross ook. Deze compacte SUV maakt een statement met zijn eigenwijze karakter. En de T-Cross is nogal overtuigd van zichzelf met zijn kleurrijke opties en verrassende ruimte.

Ontdek meer
Volkswagen T-Roc award

De T-Roc

Compact. Sportief. Robuust
Met de ruime en rijk uitgeruste T-Roc ben je op alles voorbereid. En als de extra grip van 4MOTION vierwielaandrijving je geen vertrouwen geeft, dan doen zijn trendy kleuren en extra opties dat wel.

Ontdek meer
Volkswagen T-Roc Cabrio

De T-Roc Cabrio

Vier seizoenen vol vertrouwen
Dankzij de stoere uitstraling en comfortabele rijeigenschappen van de T-Roc, rij je zelfverzekerd de weg op. In nog geen 10 seconden voel je de zon op je gezicht. Bij de eerste spetters weet je zeker dat je er weer snel droog bij zit, ook daar kun je op vertrouwen.

Ontdek meer
Tiguan

De Tiguan

De slimme alleskunner
Met zijn strakke design en slimme systemen verandert de Tiguan jou direct in een zelfverzekerde bestuurder. Ook op het gebied van connectiviteit en comfort rij je met de Tiguan vooraan. En met zijn hoge zit, stijgt ook je zelfvertrouwen tot grote hoogte.

Ontdek meer
Tiguan All Space

De Tiguan Allspace

Plek voor 7 of 700 liter
Met de Tiguan Allspace zie je de toekomst met vertrouwen tegemoet. Kinderen die mee willen rijden naar een uitwedstrijd? Met de Tiguan Allspace draai je er je hand niet voor om. Want die biedt 700 liter ruimte voor jouw weekendplannen. En kies je voor een derde zitrij, dan is er zelfs plek voor 7 personen.

Ontdek meer
Touareg

De Touareg

Sterk op elk terrein
Van een rode-loper-première tot een modderig mountainbikeweekend. Met de Touareg schep je met elk terrein direct een vertrouwensband. En geen wonder dat het design zelfverzekerd is, wie zou dat niet zijn met zo’n krachtige motor en prachtig interieur. De ultieme combinatie van kracht en klasse.

Ontdek meer

Trek de aandacht naar je toe

In onze SUV’s kun je erop vertrouwen dat je goed voor de dag komt.
Elk model heeft z'n eigen unieke designelementen. En met de optionele interieur- en exterieurpakketten kun je er zeker van zijn dat jouw SUV precies is zoals jij ‘m wilt hebben.

Niet zo bescheiden

Zelfvertrouwen zit van binnen, daarom zijn al onze SUV’s extra ruim. En dan is er de Tiguan Allspace, die heeft nog een derde zitrij. Genoeg ruimte voor je voetbalteam, zo stap je zelfverzekerd het veld op.

Zoek je dezelfde kracht, ruimte en levenslust als onze SUV’s, maar dan volledig elektrisch? De ID.4 combineert het stoere van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische ID. Het beste van twee werelden in één auto.

Stuur jezelf moed in

En als de moed je even in de schoenen zakt, geven onze slimme features je genoeg vertrouwen. Want je parkeert met gemak een aanhanger achteruit in met Park Assist en kroon jezelf tot onbetwiste karaoke koning met het optionele Beats Audio.

Ontdek alle slimme features van onze SUV's

Volkswagen SUV

Geeft vertrouwen,
die Park Assist

Ontdek meer

Volkswagen SUV

Geeft vertrouwen, die voetgangers­herkenning

Ontdek meer

Volkswagen SUV

Geeft vertrouwen, die 700 liter bagageruimte

Ontdek meer

Bekijk de SUV commercials

Zelf onze SUV's ervaren?

Plan gelijk een proefrit in of download eerst de brochure

Lees alles

Alle prijzen en specificaties op een rij

Bekijk live

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of de iets voor jou is