Speciale acties voor jou

75 jaar Volkswagen in Nederland

Wie jarig is trakteert!

Volkswagen bestaat dit jaar 75 jaar in Nederland. Daarom trakteren wij op speciale acties. Denk hierbij aan feestelijke Private Lease acties. En extra hoog inruilvoordeel! Je vindt alle acties op deze pagina.

Speciale 75 Editions van jouw favoriete model

Is het feest? Het is feest! Daarom brengen we speciale edities uit van jouw favoriete model. Deze noemen we de 75 Editions. Maak hieronder kennis met de eerste Edition!

t-roc life edition

Vanaf € 35.575 of Private Lease vanaf € 489 p.m.*

Onze speciale T-Roc Life 75 Edition

De T-Roc heeft een nieuw jasje - en die staat hem goed. Hij is rijker. Slimmer. Eigenzinniger. Maar toch onmiskenbaar een SUV. Als je hier instapt, kom je niets tekort. Dat beloven we.

Extra's bovenop de T-Roc Life

  • Velgen 'Valencia', 17 inch lichtmetaal**
  • Digital Cockpit Pro, 26 cm
  • Achteruitrijcamera
  • Zijruiten achter en achterruit getint
  • 75 Edition badge & voetmatten

 

Contact jouw dealer Private lease

Feestelijke Private Lease acties

Jouw vertrouwde Volkswagen, maar dan scherp geprijsd

Het is nu nog voordeliger om een auto te nemen met Private Lease. Private Lease rijd je voor een vast, all-inclusive maandbedrag in je Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar aan het tanken of laden te denken. Kies jouw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Volkswagen Polo
Polo Life

Van € 437* p/m

Nu vanaf € 399* p/m

Bereken jouw maandbedrag

*Tarieven o.b.v. 48 maanden / 10.000 km

Volkswagen Taigo Life
Taigo Life

Van € 495* p/m

Nu vanaf € 429* p/m

Bereken jouw maandbedrag

*Tarieven o.b.v. 48 maanden / 10.000 km

T-Roc Life 75 Edition

Van € 574* p/m

Nu vanaf € 479* p/m

Bereken jouw maandbedrag

*Tarieven o.b.v. 48 maanden / 10.000 km

Of kies voor een ander model

Nog meer inruilvoordeel op jouw auto

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan heb je daar een goed moment voor gekozen. Omdat wij ons 75-jarige bestaan vieren, komt bovenop de inruilwaarde van jouw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om voor een Volkswagen te kiezen. Bekijk hieronder welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel jij kunt besparen.

Volkswagen Polo
Polo

Inruilvoordeel € 775

Stel samen

Ontdek meer

Volkswagen Taigo
Taigo

Inruilvoordeel € 1.075

Stel samen

Ontdek meer

Volkswagen T-Cross
T-Cross

Inruilvoordeel € 1.075

Stel samen

Ontdek meer

Volkswagen T-Roc
T-Roc

Inruilvoordeel € 1.075

Stel samen

Ontdek meer

Nog meer feestelijke acties

Feestelijke tarieven Volkswagen Financial Lease

Ook met Financial Lease hebben we nu extra aantrekkelijke prijzen. Kies bijvoorbeeld voor de Volkswagen Polo. Bereken jouw prijs op de volgende pagina.

Bereken jouw maandbedrag

Scherpe acties op accessoires

Om jouw Volkswagen helemaal af te maken, hebben we nu mooie kortingen op accessoires.

Bestel makkelijk online

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2022. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** De 17" lichtmetalen wielenset wordt voor aflevering door de Volkswagen-dealer gemonteerd, nadat kenteken deel 1a voor de auto is verkregen.