Ga langs bij uw Volkswagen dealer.

Zonnig voordeel bij uw Volkswagen dealer.

Als uw vakantie eindelijk is aangebroken, wilt u natuurlijk met een veilig gevoel op vakantie gaan. Laat nu gratis uw Volkswagen checken op de belangrijke punten, zoals airconditioning, banden en remmen. Bovendien profiteert u nu van wel € 100* voordeel op een navigatie update. Zo kunt u ongehinderd genieten van uw vakantie.

RNS-navigatie update.

Nu slechts € 99* .

Tijd voor een update van de kaarten in uw navigatiesysteem? Het wegennet is constant in verandering. Dan is het fijn om de meest actuele kaarten te hebben. Uw Volkswagen dealer heeft de meest actuele kaartversie voor uw RNS 300, 310, 315, 510, RNSMCD en RNSMFD2 navigatiesysteem. Tijdelijk zijn de kaarten voor West-Europa extra scherp geprijsd van € 199* voor € 99*. Bekijk de aanbieding in de webshop of neem contact op met uw dealer. Heeft u een ander navigatie systeem? Ontdek hier alle updates.

Airco-onderhoudsbeurt.

Voorkom dure reparaties.

Om tijdens uw vakantie te genieten van frisse en schone lucht in uw Volkswagen, controleren we de airco tijdens de Zomercheck. Als er onderhoud nodig is, dan betaalt u slechts € 99. Met de voordelige geurbehandeling van slechts € 39 wordt uw airco weer volledig gedesinfecteerd en voorkomt u nare geurtjes. Als u op tijd onderhoud pleegt, verkleint u de kans op dure reparaties.

Accessoire aanbiedingen in de Volkswagen Webshop

Volkswagen Fietsendrager.

Deze complete fietsendrageroplossing is geschikt voor vervoer van twee (elektrische) fietsen met een maximale belasting van 60 kilo. Bovendien is hij kantelbaar zodat de kofferruimte toegankelijk blijft en inklapbaar om hem netjes op te bergen in de reserve wiel uitsparing. Zo verliest u geen ruimte in de kofferbak. 

Kijk in de shop.

Volkswagen Bagagebox.

Met de originele Volkswagen Bagagebox hoeft u op vakantie niets te missen. Bagage dat niet in de auto past neemt u eenvoudig mee op het dak. De Volkswagen dak koffer heeft een inhoud van wel 460 liter. 

Kijk in de shop.

Thule Bagagebox.

Wilt u altijd meer meenemen dan de kofferbak toelaat? De robuuste bagagebox van Thule heeft een inhoud van 420 liter. En is tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd. Zo profiteert u van een voordeel van wel € 100. U bent niet alleen extra voordelig uit, maar dankzij de extra opbergmogelijkheden hoeft u ook niets te missen op vakantie. 

Kijk in de shop

Volkswagen Calamiteitenkit.

Met de Volkswagen calamiteitenkit beschikt u over alle benodigdheden in geval van calamiteiten; van complete EHBO box tot veiligheidshesjes. Deze kit bevat veiligheidsitems die verplicht zijn in een aantal vakantielanden. Dat geeft een veilig gevoel. 

Kijk in de shop.

Volkswagen Dakdragers.

Alles kan het dak op. Neem uw bagage eenvoudig mee op het dak met de Volkswagen Dakdragers. Veilig opgeborgen in de Volkswagen Bagagebox of stevig vastgebonden. Met de Dakdragers van Volkswagen is geen lading te groot. 

Kijk in de shop.

Travel en Comfort systeem.

Geniet van lange ritten. Ook met een volle achterbank. Dat mag u verwachten van het Volkswagen Travel en Comfort systeem. Klik simpelweg uw iPad in de houders om uw passagiers te vermaken tijdens een lange rit. Zo begint de vakantie al in de auto. En komt u ontspannen aan op bestemming. 

Kijk in de shop.

Lifestyle artikelen in de Volkswagen Webshop

Golf Jeu de Boules set.

Vermaak voor jong en oud.

Dit ontspannen balspel is gebaseerd op Jeu de Boules. De Volkswagen Jeu de Boules set bestaat uit 3 x 2 nylon ballen, gevuld met kleine korrels, en uiteraard het kleine balletje, het but. Zo kunnen de grote en kleine mensen veilig samenspelen op vakantie.

Piloten zonnebril.

Stijlvol voor man en vrouw.

Voorkom dat u verblind wordt door de zon met de Volkswagen zonnebril. Het modieuze ontwerp van de druppelvormige zonnebril past zowel dames als heren. De lichtbruine glazen bieden 100% UV bescherming in categorie 3. Zo zorgt u in stijl voor een veilige rit.

Volkswagen voetbal.

Houdt de bal hoog.

De Volkswagen voetbal ligt niet alleen lekker op de voet, maar voldoet ook aan de criteria van de FIFA. De voetbal (maat 5) is gemaakt van kunstleer en draagt de Volkswagen motorsport kleuren, wit, blauw en grijs met een glanzende afwerking. Een stoere bal om een goed balletje te trappen.

GTI ijsblokjesvorm.

Voor de ijskoude GTI fans.

Zorg voor de nodige verfrissing tijdens een zwoele zomeravond. In stijl. Met GTI ijsblokjes. Voor de ijsblokjesvorm is voedselveilig silicone gebruikt.

Beetle kinder trolley.

Steel de show bij jong en oud.

De Volkswagen kindertrolley is ideaal voor de jonge globetrotter. De blitse donkerblauwe kinderkoffer heeft aan de voorzijde een gele applicatie met het silhouet van de Beetle wat zeer in de smaak zal vallen bij uw kind.

Ansichtkaarten.

Al het liefs, uit…

Laat de achterblijvers weten dat u aan ze denkt met de ‘Always state of the Art’ Volkswagen ansichtkaarten. Verras familie en vrienden met deze set van 5 verschillende kaarten. Of lijst ze zelf in, voor een trendy interieur accent.

* Actie geldig van 1 juni tot en met 31 augustus 2015. Prijzen zijn maximale adviesprijzen inclusief btw en eventuele montage.