Brandbox

Volkswagen zakelijk voor ZZP'ers

Steeds meer ZZP’ers zoeken een goede oplossing voor hun zakelijke mobiiliteit. De laatste ontwikkelingen, regelgeving en tips over zakelijke mobliliteit specifiek voor ZZP’ers leest u hier.

Laatste GTE-modellen met 15% bijtelling.

Lease nu een Passat GTE of Golf GTE uit voorraad en profiteer ook in 2017 nog van 15% bijtelling. Om u optimaal te laten profiteren van deze laatste kans, zijn de Golf GTE en Passat GTE nu extra scherp geprijsd en extra rijk uitgerust.De e-Golf brengt u verder.

Elektrisch rijden, in de stad maar zeker ook daarbuiten. De nieuwe e-Golf heeft namelijk een verhoogde actieradius waardoor u op één acculading tot wel 300 kilometer kunt rijden*. En dat met slechts 4% bijtelling. De ideale auto voor de ZZP’er!


Introductie Business- en Business R-modellen

Volkswagen begint 2017 goed met een serie zeer rijk uitgeruste Business-uitvoeringen van de Polo, Golf Sportsvan, Touran, Tiguan en Passat, met duizenden euro’s voordeel. Daarnaast maken de sportieve Business R-uitvoeringen met R-Line exterieurpakket dit jaar hun rentree.
Actueel

Duurzaamheid.

Vanaf 2019 een laadpaal bij elk nieuw huis?

Als het aan de Europese Unie ligt, behoren laadpalen vanaf 2019 tot de standaarduitrusting van elk nieuw appartement of elke nieuwe woning. Volgens de EU is deze maatregel noodzakelijk om een soepele overgang naar elektrisch rijden te realiseren.Lees verder 


Financiering en leasing.

Whitepaper: zo regelen zzp'ers hun mobiliteit

Pakt u de auto, het openbaar vervoer of de fiets? Of een combinatie daarvan? En die auto, moet u die dan kopen of leasen? Zet u ’m op de zaak of niet? Kan dat eigenlijk ook met uw fiets? En wat is gunstig met het oog op de belastingen?
Lees verder

Fiscaal.

15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden

Bijtelling, investeringsaftrek, BPM, motorrijtuigenbelasting en btw. Wie de belastingen rondom mobiliteit een beetje wil volgen, heeft er bijna een dagtaak aan. Reden om de 15 meest gestelde vragen op een rijtje te zetten.Lees verder

Fleetwise - Maatwerk in zakelijke mobiliteit

Wat gaat de toekomst brengen? Waar moet ik straks als ondernemer rekening mee houden als het gaat over mijn zakelijke mobiliteit volgend jaar? Op het online platform Fleetwise vindt u de antwoorden.

Er komt heel veel kijken bij zakelijke mobiliteit. De ‘buitendienst’ moet natuurlijk altijd kunnen rekenen op hun gereedschap, als bedrijf streef je naar een zo laag mogelijke uitstoot van je wagenpark maar... er moet ook op kosten worden gelet. Als ZZP’er, ondernemer of wagenparkbeheerder hoef je gelukkig niet zelf het wiel uit te vinden: alle aspecten en alle actuele informatie over zakelijke mobiliteit komen samen op Fleetwise.

Dit contentplatform is een initiatief van Pon Fleetsales.

Ontvang nieuwsbrief Naar Fleetwise.nl

Testimonial

Peter Schaap is eigenaar van PIMP. Hij rijdt een Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 122 pk Highline Plus. “Mijn vrouw en ik hadden twee auto's en wilden terug naar één nieuwe, zuinige auto. Met die gedachte liepen we een showroom binnen en daar stond 'ie: een Scirocco. We waren allebei op slag verliefd.”

Lees de ervaring

Auto privé of op de zaak?

Als ZZP-er is het verstandig om na te denken over het privé of zakelijk aanschaffen van een auto. Het antwoord heeft te maken met een aantal zaken. Als u uw zakelijk geboekte auto ook privé gebruikt, krijgt u te maken met de privébijtelling. Die bijtelling bedraagt een percentage van de cataloguswaarde van de auto.

Duurzaamheid.

Betere technologieën maken de auto’s van nu een stuk milieuvriendelijker. Maar ook achter het stuur kunt u er zelf veel aan doen om brandstof te besparen en de C0 2 -uitstoot tijdens het rijden te beperken. Bekijk meer over Bluemotion Technologies en Volkswagen Verantwoord rijden.

Private Lease iets voor u?

Voor u als zzp’er kan het Volkswagen Abonnement fiscaal aantrekkelijker zijn dan een nieuwe auto kopen. Bekijk via onderstaande knop de voordelen.