Brandbox

Volkswagen Zakelijk Leaserijder

Proficiat! U mag een auto van de zaak uitzoeken. Maar welke, en wat kost dat per maand? Hier vindt u relevante en actuele informatie voor de Nederlandse leaserijder.

T/m 29 september gratis DSG-automaat en vele extra's op de Passat.

Nederlands favoriete zakenauto wordt tijdelijk zonder meerprijs geleverd met DSG-automaat en beschikt als Comfortline Business en Highline Business R over tal van aantrekkelijke opties. Het voordeel loopt daarbij op tot maximaal € 6.715. Dat vertaalt zich weer in een lagere fiscale bijtelling.

De e-Golf brengt u verder.

Elektrisch rijden, in de stad maar zeker ook daarbuiten. De nieuwe e-Golf heeft namelijk een verhoogde actieradius waardoor u op één acculading tot wel 300 kilometer kunt rijden*. En dat met slechts 4% bijtelling. De ideale auto voor de leaserijder!

Laatste GTE-modellen met 15% bijtelling.

Lease nu een Passat GTE of Golf GTE uit voorraad en profiteer ook in 2017 nog van 15% bijtelling. Om u optimaal te laten profiteren van deze laatste kans, zijn de Golf GTE en Passat GTE nu extra scherp geprijsd en extra rijk uitgerust.


Actueel

Duurzaamheid.

Vanaf 2019 een laadpaal bij elk nieuw huis?

Als het aan de Europese Unie ligt, behoren laadpalen vanaf 2019 tot de standaarduitrusting van elk nieuw appartement of elke nieuwe woning. Volgens de EU is deze maatregel noodzakelijk om een soepele overgang naar elektrisch rijden te realiseren.
Lees verder 

Financiering en leasing.

Auto leasen in 2016 en 2017: trends en regels

Bij het uitzoeken van een leaseauto speelde de bijtelling een grote rol in 2016. Het aanpassen van de regels zorgde ervoor dat de plug-in hybride flink in populariteit afnam. Daarentegen nam de keuze voor een volledig elektrische auto licht toe. Wat heeft 2017 in petto?Lees verder

Fiscaal.

15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden

Bijtelling, investeringsaftrek, BPM, motorrijtuigenbelasting en btw. Wie de belastingen rondom mobiliteit een beetje wil volgen, heeft er bijna een dagtaak aan. Reden om de 15 meest gestelde vragen op een rijtje te zetten.
Lees verder

Fleetwise - Maatwerk in zakelijke mobiliteit

Wat gaat de toekomst brengen? Waar moet ik straks als ondernemer rekening mee houden als het gaat over mijn zakelijke mobiliteit volgend jaar? Op het online platform Fleetwise vindt u de antwoorden.

Er komt heel veel kijken bij zakelijke mobiliteit. De ‘buitendienst’ moet natuurlijk altijd kunnen rekenen op hun gereedschap, als bedrijf streef je naar een zo laag mogelijke uitstoot van je wagenpark maar... er moet ook op kosten worden gelet. Als ZZP’er, ondernemer of wagenparkbeheerder hoef je gelukkig niet zelf het wiel uit te vinden: alle aspecten en alle actuele informatie over zakelijke mobiliteit komen samen op Fleetwise.

Dit contentplatform is een initiatief van Pon Fleetsales.

Ontvang nieuwsbrief Naar Fleetwise.nl

Testimonial

Ellen Bauhuis is Programma Manager Customer Services bij Allego. Ze rijdt in een Volkswagen e-Golf. “Bij ons rijdt iedereen elektrisch. De e-Golf zat nog niet in de vloot en tijdens de proefrit bleek dat het een complete, comfortabele elektrische auto is. Dat heeft mij verleid om dit type te kiezen.”

Lees de ervaring

Boordevol innovaties.

De nieuwe Volkswagen modellen zitten vol met slimme innovaties. Zo kan de Golf u automatisch in de rijstrook houden, stopt de nieuwe Passat als u onwel wordt en waarschuwt de Polo als u vermoeid raakt. Zo dragen ook de auto’s bij aan een veilige rijomgeving!

Duurzaamheid.

Betere technologieën maken de auto’s van nu een stuk milieuvriendelijker. Maar ook achter het stuur kunt u er zelf veel aan doen om brandstof te besparen en de C0 2 -uitstoot tijdens het rijden te beperken. Bekijk meer over Bluemotion Technologies en Volkswagen Verantwoord rijden.

Wat betaalt u aan bijtelling?

Als u privé rijdt met uw zakelijke auto, moet u bijtelling betalen. In 2016 betaalde u 4% bijtelling, 15% bijtelling, 21% bijtelling of 25% bijtelling voor uw lease-auto. In 2017 bestaan er nog maar twee bijtellingscategorieën: 4% voor volledig elektrische auto's en 22% voor overige auto's.