Brandbox

Volkswagen Grootzakelijk

Het managen van een omvangrijke vloot leaseauto’s binnen een grote onderneming is een belangrijke en kostbare tak van sport. Volkswagen kan hier op verschillende manieren in ontzorgen.

Kilometers maken met uw e-Golf.

Hoe maximaliseert u de actieradius van de Volkswagen e-Golf? Door de recuperatietechniek (het terugwinnen van energie) optimaal te benutten. Dan houdt u de stroomvoorraad zo lang mogelijk op peil. In een interactieve video wordt dat haarfijn uitgelegd.De e-Golf brengt u verder.

De e-Golf is de perfecte aanvulling op uw wagenpark. De nieuwe e-Golf heeft een actieradius tot 300 km* en is qua totale autokosten zeer aantrekkelijk ten opzichte van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Door de scherpe prijsstelling, het HollandseWind® laadabonnement en de Milieu-investeringsaftrek is elektrisch rijden bereikbaarder dan ooit.Introductie Business- en Business R-modellen

Volkswagen begint 2017 goed met een serie zeer rijk uitgeruste Business-uitvoeringen van de Polo, Golf Sportsvan, Touran, Tiguan en Passat, met duizenden euro’s voordeel. Daarnaast maken de sportieve Business R-uitvoeringen met R-Line exterieurpakket dit jaar hun rentree.Actueel

Duurzaamheid.

Snelladen kan nu in heel Nederland

Daar staat u dan, in 'the middle of nowhere' met een leeg accupakket. Het geringe aanbod aan snellaadstations voor elektrische auto's was lange tijd een groot probleem. Sinds kort hoeft u langs de Nederlandse snelwegen niet bang te zijn met een lege batterij te stranden.
Lees verder

Financiering en leasing.

Auto leasen in 2016 en 2017: trends en regels

Bij het uitzoeken van een leaseauto speelde de bijtelling een grote rol in 2016. Het aanpassen van de regels zorgde ervoor dat de plug-in hybride flink in populariteit afnam. Daarentegen nam de keuze voor een volledig elektrische auto licht toe. Wat heeft 2017 in petto?Lees verder

Fiscaal.

15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden

Bijtelling, investeringsaftrek, BPM, motorrijtuigenbelasting en btw. Wie de belastingen rondom mobiliteit een beetje wil volgen, heeft er bijna een dagtaak aan. Reden om de 15 meest gestelde vragen op een rijtje te zetten.
Lees verder

Fleetwise - Maatwerk in zakelijke mobiliteit

Wat gaat de toekomst brengen? Waar moet ik straks als ondernemer rekening mee houden als het gaat over mijn zakelijke mobiliteit volgend jaar? Op het online platform Fleetwise vindt u de antwoorden.

Er komt heel veel kijken bij zakelijke mobiliteit. De ‘buitendienst’ moet natuurlijk altijd kunnen rekenen op hun gereedschap, als bedrijf streef je naar een zo laag mogelijke uitstoot van je wagenpark maar... er moet ook op kosten worden gelet. Als ZZP’er, ondernemer of wagenparkbeheerder hoef je gelukkig niet zelf het wiel uit te vinden: alle aspecten en alle actuele informatie over zakelijke mobiliteit komen samen op Fleetwise.

Dit contentplatform is een initiatief van Pon Fleetsales.

Ontvang nieuwsbrief Naar Fleetwise.nl

Testimonial

Danny de Roo is senior inkoper voertuigen & parts van Connexxion’s moederbedrijf Transdev. “We stellen drie eisen bij het kiezen van een leaseauto: je blijft binnen een budget, de auto mag onder het huidige belastingregime maximaal 21 procent bijtelling hebben én het is een auto uit de Pon-stal.”

Lees de ervaring

Flexibele mobiliteit. Wij adviseren u graag.

Met Flexible Lease heeft u de mogelijkheid om de leaseauto geheel kosteloos na 12 maanden in te leveren. Met de zekerheid van Full Operational Lease. Zo kunt u zich richten op de kernactiviteiten van uw organisatie. Geïnteresseerd in flexibele mobiliteit? Wij adviseren u graag over de juiste inrichting van uw wagenpark.


Duurzaamheid.

Betere technologieën maken de auto’s van nu een stuk milieuvriendelijker. Maar ook achter het stuur kunt u er zelf veel aan doen om brandstof te besparen en de C0 2 -uitstoot tijdens het rijden te beperken. Bekijk meer over Bluemotion Technologies en Volkswagen Verantwoord rijden.

Mijn Volkswagen App

Even vergeten waar u uw auto had geparkeerd? Geen probleem! Met de Mijn Volkswagen app weet u onder andere waar uw auto geparkeerd staat, welke ritten u heeft gemaakt en vermindert u de kans op pech. Met één druk op de knop te gebruiken. Easy.