Wagenparkbeheer

Een passend en helder wagenparkbeleid is van groot belang voor elke professionele organisatie. Wagenparkbeheer kan echter een flinke klus zijn. Bespaar tijd en geld met Volkswagen Zakelijk. Wij bieden duurzame totaaloplossingen voor uw mobiliteit. Daarbij staat uw bedrijfsvoering altijd centraal!


Efficiënt wagenparkbeheer

Kopen of leasen, offertes vergelijken, onderhoud en reparaties uitvoeren, vervangend vervoer regelen, voertuigen inzetten, werknemers informeren... Het mag duidelijk zijn; een wagenpark goed en kostenefficiënt beheren vergt veel tijd, energie en ervaring. Volkswagen Zakelijk adviseert u graag vakkundig over uw wagenparkbeleid. Zowel de betrokkenheid en wensen van de berijders, als de continu veranderende (fiscale) wetgeving creëren de behoefte aan een grondig doordacht, flexibel en marktconform wagenparkbeheer. Bij Volkswagen weet u zeker dat dit verlengstuk van uw bedrijfsvoering en arbeidsvoorwaardenpakket goed geregeld is!


De voordelen van Volkswagen Wagenparkbeheer

U kunt bij Volkswagen Zakelijk onder meer terecht voor:


 • Wagenparkadvies
 • Mobiliteitsoplossingen
 • Lease, shortlease en verhuur
 • Financieringen en verzekeringen
 • Fiscaliteiten
 • Beperkt merkenbeleid

 • Vanuit een persoonlijke en nuchtere benadering denken we met u mee over een totaaloplossing waar uw bedrijf het meest bij gebaat is. Ongeacht voorkeuren voor koop, lease of financiering. Een duurzame aanpak is daarbij altijd het uitgangspunt.


  Zorg uit handen nemen

  Volkswagen begrijpt de behoeften en wensen van de wagenparkbeheerder. Wij adviseren dagelijks uiteenlopende organisaties in het vormgeven of veranderen van hun wagenparkbeleid. Met ons advies en ondersteuning nemen we hiermee veelal een belangrijk deel van het soms zo complexe wagenparkbeheer uit handen. En weten we een aanzienlijke kostenbesparing te realiseren voor onze klanten.


  Connected Fleet

  Binnenkort lanceert Volkswagen Connected Fleet. Met Connected Fleet heeft u alles in handen om uw wagenpark efficiënter in te zetten, kosten te beheersen en tegelijk te voldoen aan de regels van de Belasting dienst. Lees meer.


  Meer informatie?

  Voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking kunt u contact met ons opnemen. Of ga langs bij de dichtstbijzijnde Volkswagen dealer.