Gratis APK

Gratis APK bij onderhoud.

Vanaf het moment dat uw auto 4 jaar oud is (diesel 3 jaar oud), is de jaarlijkse APK verplicht. De APK kost normaal gesproken € 39,- voor een benzine- of dieselauto. Maar met Volkswagen Inclusief is de APK gratis als u de keuring combineert met uw onderhoud. U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van 3,85 euro.

Losse APK tot € 14,- korting.

Wanneer u de APK niet in combinatie met onderhoud laat uitvoeren, ontvangt u toch tot € 14,- korting op het normale APK tarief . U betaalt dan slechts € 25,- voor een APK bij een benzine- of dieselauto, inclusief btw, viergas-test, EOBD-scan of roetmeting en de wettelijke afmeldkosten. Deze actie is geldig t/m 31 december 2016. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Wettelijk verplicht.

De APK is wettelijk verplicht. Rijdt u op diesel, dan is de jaarlijkse APK verplicht vanaf het moment dat uw auto 3 jaar oud is. Daarna gevolgd door een jaarlijkse verplichte keuring. Voor benzineauto’s is de eerste APK verplicht na 4 jaar, daarna weer als de auto 6 of 8 jaar oud is. Is uw auto ouder dan 8 jaar, dan is de APK ieder jaar verplicht.