Stage bij Volkswagen

Jouw avontuur begint hier

Een onvergetelijke stage

Op zoek naar een onvergetelijke stage? Dan ben je hier aan het goede adres. Volkswagen kan jou de stage aanbieden om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. We geven jou de mogelijkheid om jouw eigenschappen te verbeteren op de juiste manier. Je krijgt veel vrijheid en wordt daarin door ervaren professionals begeleid. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk hieronder! 

Onze stageplekken

Online Marketing
Het wordt steeds belangrijker om online goed zichtbaar te zijn. Vind jij het leuk om aan websites te sleutelen? Wil jij een bijdrage leveren aan het ontwikkelen en uitvoeren van online strategieën? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hier onze Online Marketing vacatures.

Product Marketing
De markt is continu aan het veranderen, ben jij degene die ons product goed kan laten aansluiten op deze markten? Bekijk onze Product Marketing vacatures! 

Social Media & Online Marketing

Altijd al bezig geweest met Social Media? Weet jij onze producten op de juiste manier via online kanalen te communiceren?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze Social Media / Online Marketing vacatures. 

Volkswagen Service
Juist na de aankoop van een auto is het belangrijk dat de klant tevreden blijft. Kun jij ervoor zorgen dat de klant geholpen wordt? Ben jij goed in het opmaken van nieuwsbrieven en wil jij medeverantwoordelijk zijn voor onze website? Dan hebben wij hier de vacature voor jou!

Alle vacatures 
Pon is één van de grootste familiebedrijven in Nederland. Het is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten waaronder het leveren van Volkswagen. Onze vacatures en die van andere automerken vind je dus hier!