Service

Voor iedere Volkswagen.

Vertrouwd adres, wij kennen uw Volkswagen door en door.

U hoeft dus nooit naar een “specialist”, want de specialist dat zijn wij.

U kunt voor alle services bij ons terecht, wij kennen uw Volkswagen tenslotte door en door. Onze hoog gekwalificeerde monteurs werken altijd volgens fabrieksvoorschrift, met officiële fabrieksapparatuur en originele onderdelen, zodat uw Volkswagen een echte Volkswagen blijft.

vertrouwd adres

2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

Zo bent u altijd verzekerd van een optimale rijervaring.

U kunt altijd rekenen op kwaliteit, daarom bieden wij op alle uitgevoerde werkzaamheden en gemonteerde onderdelen 2 jaar garantie.

service-voordelen-01

Gratis pechhulp in Europa.

Binnen no-time bent u weer op weg.

Het voordeel van onderhoud bij Volkswagen is dat u gratis 24-uurs pechhulp ontvangt binnen Europa. Mocht dit onverhoopt nodig zijn, dan zijn wij binnen een uur bij u, en helpen u binnen 2 uur weer op weg.

gratis pechhulp

Vaste onderhoudsprijzen,

offerte = factuur.

Goed onderhoud hoeft niet duur te zijn.

U weet waar u aan toe bent met onze vaste scherpe onderhoudsprijzen; de offerte is dan ook de factuur. Wij kunnen u ook al exact informeren over toekomstige onderhoudskosten.

onderhoudsprijzen

Altijd gebruik van originele onderdelen.

Alleen het beste voor uw Volkswagen.

Door gebruik van originele Volkswagen-onderdelen blijft uw Volkswagen 100% origineel. De onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor deze langer meegaan dan niet originele onderdelen. Zij zorgen ervoor dat uw veiligheid gewaarborgd blijft.

onderdelen

Kleine reparaties direct klaar.

Zo kunt u al snel weer verder.

Voor een kleine reparatie kunt u zonder afspraak direct bij ons terecht. Kleine reparaties voeren wij direct uit, zodat u snel weer verder kunt.

kleine reparaties direct klaar

Meer Volkswagen services.

Economy Service

Met Volkswagen Economy Service profiteert u onder andere van lage onderhoudsprijzen, 2 jaar garantie en gratis pechhulp in Europa.

Onderhoudsservice

Een optimale onderhoudsservice voor uw Volkswagen. Lees meer over de voordelen van variabel (Long Life) of vast onderhoud.

APK actietarief

Uw APK voor een vast laag actietarief van €25 of zelfs gratis in combinatie met onderhoud. Plan direct uw afspraak online in.

De voordelen van service bij een Volkswagen-dealer.

Uw Volkswagen is bij de Volkswagen Met de service van een Volkswagen-dealer, weet u altijd dat het goed zit. Want uw Volkswagen is bij de erkende Volkswagen-monteurs in de allerbeste handen. Daarnaast profiteert u van veel voordelen.