APK wettelijk verplicht

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak uw auto naar de APK moet, hangt af van de leeftijd van uw auto en type brandstof. U kunt uw Volkswagen tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie verlengd.

APK actietarief €25,-

Voor de APK bij de Volkswagen dealer is er een speciaal actietarief van € 25,-. Dit is een all-in prijs inclusief btw, afmeldkosten en viergas-test, EOBD-scan of roetmeting. Dit is het vaste bedrag dat u bij de Volkswagen dealer betaalt voor de keuring. Geen verrassingen achteraf.

Gratis APK in combinatie met onderhoud

Wanneer u de APK in combinatie met onderhoud** laat uitvoeren dan is de APK gratis. U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 3,85. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan is uw Volkswagen in de meest ervaren handen. Vooraf ontvangt u een heldere offerte en krijgt u twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

Servicevideo APK.

Bekijk deze video voor meer informatie over de Algemene Periodieke Keuring.

APK actie.

Volkswagen heeft nu tijdelijk een extra voordelig aanbod. Voor Volkswagens met een benzine- of dieselmotor betaalt u slechts € 25* voor uw APK. Tijdens de APK worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Uw Volkswagen-dealer kan de APK uitstekend voor u uitvoeren, hij kent uw auto immers als geen ander.

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2016. Prijs is inclusief btw, afmeldkosten en viergas-test, EOBD-scan of roetmeting en gelden voor auto's met zowel benzine- als diesel-motoren. Bij de gratis APK bij onderhoud betaalt u alleen de wettelijke € 3,85 afmeldkosten. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
** Onderhoud dat in aanmerking komt voor deze actie: Vast onderhoud elke 15.000 km of 12 maanden of Longlife service bi maximaal 30.000 km / 2 jaar.