APK is inclusief.

APK bij de Volkswagen Dealer is inclusief EOBD scan, 4-gas meting, roetmeting, afmeldkosten en BTW, maar exclusief extra kosten die voortkomen uit een eventuele herkeuring. U kunt uw Volkswagen tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd.

Servicevideo APK.

Bekijk deze video voor meer informatie over de Algemene Periodieke Keuring.

APK actie.

Volkswagen heeft nu tijdelijk een extra voordelig aanbod. Voor Volkswagens met een benzine- of dieselmotor betaalt u slechts € 25* voor uw APK. Tijdens de APK worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Uw Volkswagen-dealer kan de APK uitstekend voor u uitvoeren, hij kent uw auto immers als geen ander.

Wettelijk verplicht.

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak uw auto naar de APK moet, hangt af van de leeftijd van uw auto en type brandstof.


*Deze actie is geldig t/m 31 december 2015. Prijs is inclusief btw, afmeldkosten en viergas-test, EOBD-scan of roetmeting en gelden voor auto's met zowel benzine- als diesel-motoren. Bij de gratis APK bij onderhoud betaalt u alleen de wettelijke € 3,85 afmeldkosten. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.