Garantie

Fabrieksgarantie

Op al onze nieuwe Volkswagens geven wij standaard een uitgebreide garantie. Daarmee bent u verzekerd van garantie op lak en carrosserie en garantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking.
Uw Volkswagen-dealer vertelt u er graag meer over, maar u kunt ook zelf meer over de garantiebepalingen lezen.

Extra garantie

Een reparatie aan uw auto komt altijd ongelegen. Met een nieuwe Volkswagen hoeft u zich daar niet druk over te maken, dankzij de twee jaar durende fabrieksgarantie. Verleng deze zekerheid en kies voor één van de extra garantiemogelijkheden.

Twee jaar garantie op onderdelen

Uw Volkswagen dealer werkt bij reparaties uitsluitend met onderdelen die voor Volkswagens zijn ontwikkeld. Daarbij heeft hij de keuze uit verschillende typen onderdelen. Welke hij kiest is onder meer afhankelijk van de leeftijd van uw Volkswagen. U krijgt altijd 2 jaar garantie.

Lakgarantie

U krijgt van ons drie jaar garantie op de lak van uw Volkswagen. Wij spuiten uw Volkswagen immers met veel zorg in de juiste kleur. De lak van uw Volkswagen bestaat uit meerdere lagen, waardoor er een optimaal resultaat ontstaat.

Carrosseriegarantie

Wij geven twaalf jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit. Uw Volkswagen moet er na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als de dag waarop u hem kocht. De carrosserie is daarom verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten.

Een Volkswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat u de zekerheid wilt dat uw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heeft u die zekerheid. Uw Volkswagen dealer staat voor u klaar.