Adreswijziging doorgeven

Bent u verhuisd? Met behulp van dit formulier weet u zeker dat uw nieuwe adresgegevens goed doorkomen. Uw Volkswagen dealer kan dit niet voor u doen.

Einde contract

Als uw Volkswagen Private Leasecontract afloopt hebt u een aantal keuzes. Om u goed voor te lichten zetten we hier alles voor u op een rij.

Contract eerder beëindigen

Neem om het contract te beëindigen contact op met ons op via (033) 454 92 15

Contract afgesloten na 1 februari 2016

Dan betaalt u maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Mocht u het contract al in het eerste jaar beëindigen, dan betaalt u voor de resterende maanden van dit eerste jaar 100% van de leasetermijnen. Daarna betaalt u 40% van de resterende termijnen tot aan het eind van de looptijd.

Contract afgesloten vòòr 1 februari 2016

Dan wordt de hoogte van het bedrag dat u moet betalen om het contract eerder te beëindigen, vastgesteld op basis van de handelswaarde van de auto en de boekwaarde plus (maximaal) 25% van de resterende maandtermijnen.

Kosteloos eerder beëindigen

Heeft u een contract van na 1 januari 2017 en wilt u het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het private leasecontract niet meer betaald kan worden. Het contract kan dan kosteloos worden beëindigd.

Heeft u een contract van vóór 1 januari 2017 en wilt u het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? Neem dan contact met ons op via (033) 454 92 15.

Tussentijds het contract wijzigen

Wilt u tussentijds uw contract wijzigen? Dit kan, maar houd er rekening mee dat hier mogelijk kosten aan verbonden zijn. Neem voor elke wijziging contact met ons op via (033) 454 92 15.Einde contract

Bent u private lease-klant van Volkswagen? Lees hier dan alles over wat u kunt verwachten wanneer uw contract afloopt.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over Volkswagen Private Lease? Bekijk hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen.