Pech en schade

Bij pech of schade in het buitenland kunt u contact opnemen met de BerijdersDesk via telefoonnummer +31 33 454 95 55. Buiten kantooruren wordt u doorgeschakeld naar de Alarmcentrale.

Bekeuringen

Krijgt u in het buitenland een bekeuring? Ook deze vallen helaas in Nederland bij u op de mat. Wij ontvangen de bekeuring van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). Deze is voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd betalen van de bekeuring.

Groene kaart

Gaat u met uw Volkswagen op vakantie naar Polen, Duitsland of Spanje? Dan is het belangrijk dat niet alleen uw auto een groene kaart heeft, maar ook uw eventuele caravan of aanhanger. Dit is in deze landen verplicht. Wilt u weten naar welke landen u kunt reizen met uw private leaseauto? Dit is te vinden op de groene kaart van uw auto. Klik hier om direct een nieuwe groene kaart voor uw auto of een groene kaart voor uw caravan of aanhanger aan te vragen. Houd wel rekening met enkele werkdagen verzendtijd en wees dus op tijd met het aanvragen van de (nieuwe) groene kaart.


Einde contract

Bent u private lease-klant van Volkswagen? Lees hier dan alles over wat u kunt verwachten wanneer uw contract afloopt.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over Volkswagen Private Lease? Bekijk hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen.