Keurmerk Private Lease

De Volkswagen Golf Variant Private Lease

Nu tijdelijk vanaf € 389* p/m. OP = OP!

 • Wegenbelasting
 • All-riskverzekering
 • Reparatie en onderhoud
 • Bandenservice
 • Internationale pechhulp

Maak kennis met de nieuwe Golf Variant: boordevol met de nieuwste innovaties en alsnog ruimte genoeg voor al je bagage. In combinatie met het Volkswagen Private Lease contract rijd je hem al vanaf € 389 per maand*.

Kies je uitvoering

Trendline

Luxe is de nieuwe standaard.

Golf Variant

Vanaf € 389* p/m

De Golf Variant Trendline is een complete Golf Variant die weinig te wensen overlaat. Zo heeft de Trendline bijvoorbeeld al volledige LED achterlichten, een multimediasysteem met USB-aansluiting en Bluetooth telefoonvoorbereiding, Climatic airconditioning, een lederen stuurwiel, een dakreling en meer.


 

Comfortline

Maak rijden comfortabel.

Golf Variant

Vanaf € 409* p/m

De Golf Variant Comfortline legt de nadruk om Comfort en Veiligheid. De bestuurder wordt het bijzonder comfortable gemaakt doordat de Comfortline zelfs een adapatieve cruise control standaard heeft, parkeersensoren en een multifunctioneel lederen stuurwiel waarmee de bestuurder onder andere telefoon, boordcomputer en het infotainmentsysteem vanaf het stuurwiel kan bedienen.

Highline

Omgeven door comfort en luxe.

Golf Variant

Vanaf € 429* p/m

De Golf Variant Highline is de meest complete uitvoering van de Golf Variant. Zo heeft de Highline het revolutionaire Active Info Display standaard, fraaie 17 inch lichtmetalen velgen, het zeer uitgebreide infotainmentsysteem "Radio Composition Media met 20,3 cm groot kleuren touchscreen en sportief/comfortable sportstoelen.

 

Is de Golf variant Private Lease interessant voor jou?

Wil je weten of de Golf variant Private Lease voor jou financieel interessant is? Bereken dan eenvoudig het leasebedrag op basis van jouw voorkeuren.

Uitvoering:

Aantal kilometers per jaar:
Weet je nog niet hoeveel kilometer je gaat rijden?

Looptijd in maanden:


514,- Lease per maand Stel samen

De vermelde bedragen zijn op basis van de tarieven van Volkswagen Pon Financial Services. Bedragen bij andere leasemaatschappijen kunnen verschillen.

Vul hieronder al je km's in voor een inschatting.

Van, tijdens en naar werk rijd ik

Gedurende werkdagen rijd ik

Denk aan boodschappen, hobby's etc.

In het weekend rijd ik

Denk aan familiebezoek, boodschappen, hobby's etc.

Tijdens autovakanties rijd ik

Voorbeeld: Amsterdam – Val Thorens is ongeveer 1350 kilometer enkele reis.

Je rijdt ongeveer 0 km per jaar.

Dit is een globale berekening. Raadpleeg voor een nauwkeurige berekening altijd je dealer.

Ga verder

Alles over de Volkswagen Golf Variant.

De Golf Variant zit standaard vol met de nieuwste technologische innovaties om het dagelijkse leven makkelijker te maken. Zo beschikt de Comfortline al over onder andere Adaptive Cruise Control met voetgangersherkenning en Front Assist, Park Distance Control en een multifunctioneel lederen stuurwiel. Hierdoor ben je klaar voor de toekomst.

Meer over de Golf Variant.

Golf Variant-rijders geven gemiddeld een 0

0 anderen over de Golf Variant

0.0
Geweldige auto, rijdt soepel, veel comfort en is zuinig Gerrit54
0.0
Wat een ruimte ineens en een erg goede afwerking zowel de binnen- als de buitenzijde Ruud
0.0
Auto rijdt echt heerlijk op lange afstanden Werner

Waar staat de Golf Variant bekend om?

Ruimtewonder.

Ruimtewonder.

Wil je de meest uiteenlopende bagage kunnen vervoeren?
Dan is de Golf Variant met zijn slimme opbergruimten een erg interessante auto. En vergeet de kofferbakruimte niet: met de bank omhoog kan je al veel meenemen, maar met de achterbank neergeklapt heb je helemaal zeeën van ruimte.

Park Distance Control.

Vol nieuwe features.

De Golf Variant zit vol met nieuwe features.
Denk aan Adaptive Cruise Control met Front Assist, waardoor de afstand op je voorganger automatisch wordt geregeld en de auto je helpt bij het maken van een noodstop. Zo wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner. Deze features maken het rijden comfortabeler, leuker en vooral ook veiliger.

Toch een ander model?

up!

De Polo

Vanaf € 199 p/m

Polo

De Polo.

Vanaf € 285 p/m

Golf

De Golf.

Vanaf € 359 p/m

e-Golf

Vanaf € 535 p/m

Golf Sportsvan

Vanaf € 359 p/m

Tiguan

De Golf Variant.

Vanaf € 479 p/m

Touran

De Golf Variant.

Vanaf € 449 p/m

Keurmerk Private Lease

Keurmerk Private Lease.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

 • Eerlijke voorwaarden

  Eerlijke voorwaarden

 • Compleet product

  Compleet product

 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

  Bescherming tegen te hoge financiële lasten

 • 14 dagen bedenktijd

  14 dagen bedenktijd

 • Zekerheid bij klachten

  Zekerheid bij klachten

Veelgestelde vragen.

 • Kunnen mijn ouders garant staan wanneer ik een Volkswagen Private lease afsluit?

  Ouders kunnen zeker garant staan. Zij worden als tweede en derde contractant toegevoegd aan de overeenkomst. Zij doorlopen dezelfde acceptatieprocedure en zijn daarmee ook aansprakelijk voor het nakomen van de financiële verplichting. De contractanten die garant staan worden ook BKR-geregistreerd.
 • Hoe zit het als ik mijn Volkswagen Private lease vroegtijdig wil beëindigen?

  Het is mogelijk het Volkswagen private lease vroegtijdig te beëindigen. Afhankelijk van de verstreken looptijd worden er wel kosten in rekening gebracht voor het vroegtijdig beëindigen van de lopende overeenkomst. Deze kosten worden vooraf vermeld op de overeenkomst en bedragen maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Neem contact met ons op via (033) 454 91 38 om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.
 • Is inruil mogelijk en wat doet dat met mijn maandbedrag?

  Inruil is mogelijk. De Volkswagen dealer kan een inruilwaarde voor de huidige auto bepalen. Kies na het samenstellen van de auto voor bestellen en kies voor de optie aanvragen met hulp van een merkdealer in de buurt. Dan neemt de Volkswagen dealer contact met je op. De inruilwaarde heeft geen invloed op het maandbedrag.
 • Wanneer kom ik in aanmerking voor een Volkswagen Private lease?

  Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar (op verwachte einddatum) een Volkswagen Private lease aanvragen. Na aanvraag beoordelen wij of een Volkswagen Private lease een verstandige keuze is of niet.
 • Wordt een Volkswagen Private lease bij BKR gemeld?

  Om te controleren of het Volkswagen Private lease financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Volkswagen Private lease navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten het Volkswagen Private lease als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst. Voorbeeld: Stel jouw looptijd is 48 maanden en jouw leasetarief bedraagt € 199. Het bedrag dat bij BKR geregistreerd wordt is dan als volgt berekent: 48 maanden x €199 x 65% = €6.209.
 • Mogen anderen in de auto rijden?

  Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Met uitzondering van een zeventienjarige in het kader van het experiment begeleid rijden (“2todrive”).

* Volkswagen Abonnement wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services. Getoonde vanafprijzen zijn actieprijzen o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig tot en met 29 september, zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.