e-Golf: de nieuwe standaard voor elektrisch rijden.

De Golf nu ook elektrisch. De e-Golf is niet alleen een volwaardige Golf maar ook de meest innovatieve Golf ooit. Geruisloos, bijna volledig co2 neutraal, een theoretische actieradius tot 190 km, energiekosten van nog geen 3 euro per 100 km en met een snel lader binnen een half uur voor 80% opgeladen. Ontdek en bestel de rijk uitgerust e-Golf hier in combinatie met het Volkswagen Abonnement. Zo rijdt u zorgeloos v.a. € 685 p/m in een gloednieuwe e-Golf.

Terug naar alle modellen

Standaard in uw e-Golf Abonnement:

Easy loading.

Opladen voor de deur.

Bij de e-Golf heeft u standaard de beschikking over twee laadsnoeren. Het eerste is voor het laadpunt bij u thuis en publieke laadpalen. Het tweede is een laadsnoer om in een noodgeval te laden via een huishoudelijk stopcontact. Zo heeft u altijd een volle accu en komt u altijd thuis. Niet meer naar de pomp, maar gewoon voor de deur opladen.

Easy energy.

Een jaar rijden op HollandseWind®.*

De e-Golf is standaard voorzien van 10.000 km gratis rijden op 100% HollandseWind®. Gegarandeerd CO2 neutraal via de speciale pre-paid laadpas van Eneco. Hiervoor hoeft u niet over te stappen van energieleverancier.

Easy sharing.

Laadpaal delen.

De accu van de e-Golf is te laden via een intelligente lader die gratis thuis wordt gemonteerd. Dit laadpunt geldt ook als ‘hotspot’: het kan worden aangemeld op de Easy Sharing-app en zo worden opengesteld voor andere e-Golf abonnees.

Easy control.

Alles onder controle met uw smartphone of pc.

Check hoe vol de accu is, wat de actieradius is of ontdooi desnoods op afstand de ramen van uw e-Golf. Via de app of uw pc kunt u met Car-Net alle functies van uw elektrische auto op afstand regelen.

Easy holiday.

Een ruime Volkswagen voor de vakantie.

Voor uw vakantie kunt u optioneel gebruik maken van een ruime Volkswagen. Volkswagen heeft 3 weken per jaar een Golf Variant klaar staan. U bepaalt zelf of en wanneer u hier gebruik van wilt maken.

Easy service.

Alles inclusief.

Het privé leasen van de e-Golf heeft veel voordelen. Met het Volkswagen Abonnement weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u nooit onverwachte kosten. Onderhoud, reparaties, banden en 24/7 assistentie, het zit allemaal in het abonnement. Zo wordt elektrisch autorijden nog makkelijker.

Meer informatie over de e-Golf!
Het elektrisch rijden concept van Volkswagen is door en 
door doordacht. Ontdek alle voordelen van de e-Golf!   Meer informatie

Keurmerk private lease

Algemene informatie.

Alle informatie over het Volkswagen Abonnement zoals contactgegevens, onze algemene voorwaarden, ons privacy statement en informatie over Volkswagen Financial Services.

Lees meer

Al klant?

Bestaande klanten lezen hier alles over het contract, reparatie, onderhoud, banden en wat te doen bij onverhoopte schade.


Lees meer

Veelgestelde vragen.

De veelgestelde vragen op een rij voor iedereen zonder Volkswagen Abonnement.Lees meer