Al Volkswagen Abonnement klant?

Uw Volkswagen Abonnement loopt af. En nu?

Ook na afloop van uw Volkswagen Abonnement wilt u mobiel blijven. Dit is het moment te gaan kijken naar de opties die we u kunnen bieden! We hebben de opties voor u op een rij gezet.


Huidig  Volkswagen Abonnement voortzetten

Wilt u uw contract voortzetten? Neem dan contact op met uw Volkswagen dealer. Hij maakt graag een nieuw voorstel voor u. 


Een nieuw Volkswagen Abonnement

Ruim voor het einde van uw Volkswagen Abonnement sturen we u een e-mail waarin we u meer vertellen over de mogelijkheden voor het afsluiten van een nieuw Volkswagen Abonnement. U kunt u ook nu al oriënteren op een eventuele vervolgstap. 


Koop uw Volkswagen

Neem contact op met Volkswagen Financial Services om een overnameprijs vast te stellen en eventuele financieringsmogelijkheden te bespreken.


Volkswagen Abonnement beëindigen

Als u aan het einde van de Abonnementsperiode uw Volkswagen niet wilt houden en ook geen nieuwe Volkswagen wilt uitzoeken met een nieuw Abonnement, dan kunt u  uiteraard ook uw Volkswagen inleveren. Het Volkswagen Abonnement wordt dan gewoon beëindigd.  Wilt u meer weten over de facturatie aan het eind van uw Volkswagen Abonnement? Lees dan hier verder.

Hulp nodig?
Naast uw online oriëntatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen met uw Volkswagen dealer.  U kunt dan al uw  vragen stellen en mogelijkheden bespreken. Kiest u voor een nieuw abonnement en rijdt u het liefst weg in een nieuwe Volkswagen, dan bent u bij uw eigen Volkswagen dealer aan het juiste adres. Hij helpt u graag verder.