Climatronic.

De volautomatische Climatronic airconditioning helpt u met het bepalen van de juiste temperatuur in de auto. Afhankelijk van het type auto kunt u meerdere zones in de auto individueel regelen.

Voor ieder de juiste temperatuur.

Met de Climatronic volautomatische airconditioning heeft u onder alle weersomstandigheden automatisch dezelfde temperatuur in de auto. Het systeem werkt in principe hetzelfde als de thermostaat bij u thuis. Het is bovendien een 2-zone systeem, waardoor passagier en bestuurder elk hun eigen temperatuur kunnen instellen.

In meerdere zones de temperatuur regelen.

De Climatronic airconditioning is in te stellen naar de wensen van de bestuurder en zijn of haar passagiers. Afhankelijk van het type auto kunt u Climatronic in 2 zones, 3 zones of zelfs 4 zones krijgen. Zo wordt het mogelijk om per inzittende de temperatuur individueel te regelen.

Slimme airconditioning.

De Climatronic volautomatische airconditioning is buiten dat hij instelbaar is naar de wensen van de bestuurder of de passagiers ook nog eens erg slim. Zo voorkomt de Climatronic dat wanneer u de achteruitsproeier gebruikt of achteruit rijdt vieze luchtjes de auto in kunnen komen.

Wilt u meer weten over de nieuwste innovaties van Volkswagen?
Wilt u meer weten over de technieken van Volkswagen?

Bekijk hier de Volkswagen XL1: de zuinigste productie-auto ter wereld.