Zorgeloos rijden met private lease

Uit onderzoek van hettestpanel.nl onder 1.407 Nederlanders blijkt dat het Volkswagen Abonnement voor veel mensen die graag zorgeloos rijden dé oplossing is.

Private lease is nog lang niet bij iedereen bekend. 43% van de ondervraagden heeft er nog nooit van gehoord of weet niet wat het inhoudt. Dat is jammer, want als je vraagt wat voor hen de nadelen zijn van een eigen auto rijden, blijken dat vaak net de zorgen en obstakels te zijn die private lease wegneemt.

Autorijden zonder zorgen en rompslomp

Bijna 9 op de 10 respondenten willen graag kunnen vertrouwen op hun auto. “Instappen en starten”, zegt Robert (34). “Ook bij koud, vochtig of warm weer. Hij moet me veilig van A naar B brengen en het liefst zo comfortabel mogelijk.” Of, zoals Mariëlle (29) zegt: “Autorijden zonder alle rompslomp er omheen”. 87% van de mensen zou willen dat ze zich nooit meer zorgen hoefden te maken over de APK. En als je in ogenschouw neemt dat 6 op de 10 mensen het liefst een nieuwe auto rijdt en dat driekwart geen grote investeringen vooraf wil doen, dan kom je bijna automatisch uit op: private lease.

Veel zaken beter geregeld via private lease

Daar komt bij dat een ‘abonnement’ op een auto de garantie geeft dat een aantal zaken goed geregeld zijn. 30% van de ondervraagden heeft het onderhoud van de banden (zoals gebruik van zomer- en winterbanden) niet goed geregeld. Een kwart heeft niet goed nagedacht over internationale pech-hulp. En 16% van de ondervraagden loopt kans op onaangename verassingen omdat ze bij de dealer geen duidelijke afspraken hebben gemaakt over onderhoud en reparatie.

Interessant!

Mannen regelen vaker zelf hun ‘autozaken’ dan vrouwen: 82% ten opzichte van 57%. En de helft van hen doet het min of meer tegen zijn of haar zin. Was er maar iemand die dat voor hen deed. De oplossing die wij voorstellen, laat zich raden… En inderdaad, als de respondenten worden geattendeerd op de mogelijkheid om privé een auto te leasen, zijn de reacties positief. “Je weet waar je aan toe bent”, zegt Stefan (42). “Geen onverwachte verrassingen”. Anja (52) is er ook voor te porren, zeker als dit goedkoper is dan een eigen auto. Voor Marc (29) betekent private lease: “Zorgeloos rijden en weten wat de auto jaarlijks kost. Het brandstofverbruik heb je dan uiteraard zelf in de hand.”

U de brandstof, wij de rest

Voor wie private lease overweegt, is een Volkswagen Abonnement zeker aantrekkelijk. Voor een vast bedrag per maand rijdt u weg in een standaard rijk uitgeruste Volkswagen. Zonder borg of andere grote investering vooraf. Volkswagen regelt de verzekering (allrisk), wegenbelasting, bandenservice, reparaties en onderhoud, en helpt u direct bij pech. Het enige waar u zelf aan moet denken, is tanken. En zelfs dat is voordelig, want met een Volkswagen Abonnement kunt u kiezen uit verschillende Volkswagen modellen met een laag brandstofverbruik, leverbaar in drie uitvoeringen. Afhankelijk van de looptijd, het aantal gereden kilometers per jaar, wel of geen eigen risico en de opties en accessoires ‘rolt’ daar een op maat gesneden abonnement uit.


Het Volkswagen Abonnement is eenvoudig aan te vragen via volkswagen.nl/abonnement. Of maak een afspraak bij een Volkswagen dealer bij u in de buurt.

De up!

Klein, maar wel Volkswagen.

De Polo.

Vol innovatie. Vol vertrouwen.

De Golf.

Perfectie tot in detail.