One Football: het WK voetbal altijd live op zak

Volkswagen is overal ter wereld enthousiast supporter van voetbalclubs en -bonden, in Nederland als supplier van de KNVB. Daarom presenteert Volkswagen als partner van Onefootball ‘de Onefootball Brazilië app’. Hiermee is het WK in Brazilië ook onderweg perfect te volgen. Ook zijn er interessante statistieken en wetenswaardigheden. Bondscoaches in de dop kunnen zich bovendien aan prognoses wagen en met ‘collega’s’ chatten.

De Onefootball Brazilië app is er voor WindowsPhone, Android en iOs. Hij is Nederlandstalig en gratis te downloaden via www.onefootball.com/brasil-by-volkswagen en maakt van de gebruiker in no time een echte kenner. Van één of meer voorkeurslanden zijn onder het kopje ‘nieuws’ altijd de laatste wetenswaardigheden beschikbaar. Snel inlezen kan ook: van alle teams en spelers zijn er statistieken en er is natuurlijk volop (achtergrond)informatie over alle deelnemers.

Volg het WK live

De app maakt het ook mogelijk om wedstrijden live te volgen: de liveticker geeft ontwikkelingen in real time door, handig voor onderweg. Alle uitslagen worden per poule gerangschikt – zo is de stand van zaken altijd in één oogopslag duidelijk. Uiteraard is er ook bewegend beeld: er zijn nieuwsvideo’s en ook diverse persconferenties zijn terug te kijken.

Man of the match

De app biedt de mogelijkheid om samen met vrienden wedstrijden te evalueren via de chatfunctie. Ook zijn op deze manier prognoses te geven én kan de man of the match worden bepaald – een uitstekende trainingsmethode voor bondscoaches in de dop.

Supporter van sportiviteit

Volkswagen is ‘presenting partner’ van de app omdat het merk over de gehele wereld de voetbalsport ondersteunt. In Nederland is Volkswagen supplier van de KNVB. In het nieuwe seizoen initieert Volkswagen samen met de KNVB een nieuw initiatief om sportiviteit op en om amateurvelden te stimuleren. Alle info daarover is te vinden op www.blauwe-kaart.nl.