Per direct weer 20% bijtelling voor Passat variant

Na een korte onderbreking komt de Volkswagen Passat Variant weer in aanmerking voor 20% bijtelling (bekijk de bijtelling vanaf 2016). Nu de CO2-uitstoot is teruggebracht tot 111 g/km kunnen zakelijke rijders weer extra fiscaalvriendelijk op weg. De Variant BlueMotion is er bovendien tijdelijk als zeer luxe Executive Edition. Deze staat voor 34.590 euro in de prijslijst en is nú te bestellen. Overigens is ook de Passat Limousine er nog altijd 'met 20%'.

De Volkswagen Passat Variant biedt volop ruimte. Bijvoorbeeld voor een vakantietrip voor vijf personen, inclusief bagage; de kofferruimte heeft een inhoud van 603 liter. De Passat Variant BlueMotion beperkt het aantal tankstops bovendien tot een minimum. Het gemiddelde fabrieksverbruik bedraagt ruim 1:23. Ofwel ruim 1.600 km op een volle tank diesel. Door zijn lage CO2-uitstoot houdt de Passat Variant BlueMotion net als de Limousine ook in 2014 slechts 20% bijtelling.

Executive Edition: pure luxe

De Passat Variant BlueMotion Executive Edition verwent passagiers op zowel zakelijke als privétrips met comfort én luxe. Deze uitvoering heeft bijvoorbeeld standaard RNS 315 radio-navigatie, 16-inch lichtmetalen wielen, Climatronic airconditioning, Licht & Zichtpakket, Telefoonvoorbereiding 'Plus', Park Assist en Park Distance Control voor én achter. 


Aantrekkelijke prijsstelling

De nieuwe Passat Variant BlueMotion Executive Edition staat in de prijslijst voor bedragen vanaf 34.590 euro inclusief BTW en BPM. Het klantvoordeel op deze Edition bedraagt 3.853 euro. De leveringen van de vernieuwde Passat Variant BlueMotion starten in augustus, bestellen kan zoals gezegd vanaf nu.