Volkswagen up!: nu 4.245 euro betalen, andere helft over een jaar

Volkswagen komt met een aantrekkelijke financierings-mogelijkheid voor de up!. Klanten die een up! kopen, betalen nu de helft. Het resterende bedrag kan een jaar later rentevrij worden afgerekend. Deze actie is geldig tot en met 31 augustus en van toepassing op voorraadauto’s. Voor alle up!s geldt dat de Volkswagen-dealer tot en met 31 augustus een extra inruilpremie van 400 euro geeft.

Met deze actie wordt de ideale stadsauto van Volkswagen nog beter bereikbaar. De helft van het aankoopbedrag van de Volkswagen up! wordt bij de aankoop afgerekend. Hiervoor kan bijvoorbeeld het eventuele inruilbedrag gebruikt worden. De resterende helft (maximum 5.000 euro) hoeft de klant pas een jaar later en zonder bijkomende rentekosten te voldoen. De Volkswagen up! is er al vanaf 8.490 euro, dus binnen deze voorraadactie voor twee maal 4.245 euro.
Daarbovenop biedt de Volkswagen-dealer bij elke nieuwe up! bovendien een extra inruilpremie van 400 euro. Beide acties gelden tot 31 augustus 2012 en zijn met elkaar te combineren.


Volkswagen up!-weetjes

Sinds de marktintroductie eind 2011 zijn er al 3.750 Volkswagen up!’s in ons land geregistreerd. Vanaf dit moment worden ook de eerste bestelde vierdeurs up! geleverd, net als een versie met automatische transmissie. De up! met vier portieren kent een meerprijs van 315 euro. Wat kiest de up!-koper tot nu toe?

  •     De 1.0 met 60 pk is de meest populaire motorisering (72 %)
  •     Populairste uitvoering: move up! (51 %) dan high up! (35 %) en take up (14 %)
  •     Populairste kleuren: zwart (45 %), wit ( 25 %) en rood ( 14 %).
  •     Antraciet is de meest gekozen interieurkleur (60 %), vervolgens beige met 21 %.
  •     25 % van alle in Nederland geleverde up!s heeft een dashboard met speciale lakkleur.
  •     Het Executive-pakket (airconditioning, radio RCD215, maps & more) wordt door 67 % van alle klanten besteld. Meerprijs voor dit pakket: 875 euro (620 euro voor high up!).