Volkswagen biedt ook in 2012 veel waar voor je euro

Ook in 2012 verrast Volkswagen met fraaie aanbiedingen voor veel modellen. Voor de Polo geldt een extra inruilpremie, aangevuld met een R Line-aanbod. De Golf staat klaar als compleet uitgeruste Trend Edition en voor de Golf GTI en GTD geldt een scherpere prijs. Voor zakelijke rijders zijn de Golf Variant, de Jetta en de Passat er als Executive Line. Meer informatie is te vinden op volkswagen.nl/acties.

Voor Volkswagen ‘benzine-Polo’s’ geldt per direct een extra inruilvoordeel van 500 euro. Voor de Volkswagen Polo BlueMotion bedraagt die premie zelfs 1.000 euro. De 105 pk sterke Polo Highline 1.2 TSI wordt voor slechts 850 euro (normaal: 1.850 euro) geleverd met het R Line-pakket, dus met onder meer 17-inch lichtmetalen wielen, achterspoiler, R Line-bumpers, sportstoelen en een met leer bekleed stuur. Door het R Line-pakket te combineren met de extra inruilpremie, kan het klantvoordeel oplopen tot 1.500 euro.

 

Speciale edities van de Golf

De Volkswagen Golf Trend Edition heeft de Golf Trendline als basis. De uitrusting daarvan wordt zonder meerprijs aangevuld met het radionavigatiesysteem RNS 310, 15-inch lichtmetalen wielen, multifunctioneel leren stuur, klein leder pakket, middenarmsteun vóór, telefoonvoorbereiding ‘Plus’, Alarm ‘Plus’ en een multimedia aansluitbox.Voor de Golf met 105 pk sterke 1.2 TSI geldt daarbovenop een extra korting van 500 euro. Voor de 1.6 TDI BlueMotion Technology bedraagt deze zelfs 900 euro. Het totale klantvoordeel kan zo oplopen tot 4.190 euro. De Golf Trend Edition is er vanaf 19.900 euro als 1.2 TSI met 105 pk.
De Golf GTI en GTD tot slot zijn er in Edition-uitvoering voor de sportieve prijs van 29.990 euro. De reguliere catalogusprijs voor beide auto’s bedraagt 33.290 euro.

 

Passat, Golf Variant, Jetta: Executive Line

De Volkswagen Golf Variant en de Volkswagen Jetta zijn er tijdelijk als Executive Line. Tot de uitrusting horen het radionavigatiesysteem RNS 310, multifunctioneel leren stuur, telefoonvoorbereiding ‘Plus’, Alarm ‘Plus’, Park Distance Control (vóór en achter), multimedia aansluitbox en bandenspanningscontrole. De Golf Variant Executive Line 1.2 TSI 105 pk is er vanaf 23.900 euro en de Jetta Executive Line 1.2 TSI vanaf 24.190 euro. Daarmee komt het klantvoordeel uit op 3.305 euro voor de Golf Variant en op 2.495 euro voor de Jetta.
De inhoud van het Executive Line-pakket voor de Passat is vrijwel gelijk aan dat van de Golf Variant en Jetta. De Passat biedt als extra het radionavigatiesysteem RNS 315 (inclusief kaarten West-Europa) en het uitgebreide bandenspanningcontrolesysteem. De prijzen beginnen bij 30.490 euro voor de Passat 1.4 TSI Limousine Comfortline. Het klantvoordeel op de Passat Executive Line-modellen bedraagt 3.205 euro.

Alle genoemde prijzen  zijn inclusief BTW en BPM. De details over deze actie-aanbiedingen van Volkswagen is te vinden op www.volkswagen.nl/acties.