Vijfdeurs Volkswagen up! komt deze zomer

De vijfdeurs uitvoering van de Volkswagen up! is nu al te bestellen en komt in augustus op de Nederlandse markt. De meerprijs ten opzichte van de driedeurs uitvoering bedraagt slechts 315 euro. Net als de driedeurs biedt de vijfdeurs up! volop ruimte en veelzijdigheid. Ook motorenaanbod en uitrusting zijn identiek.

De vijfdeurs Volkswagen up! onderscheidt zich van de driedeurs door de rechte achterraamlijn. Het interieur is ruim, praktisch en nog beter bereikbaar. De achterbank is extra hoog geplaatst. Dat geeft de achterpassagiers een goed zicht naar voren. Bovendien bedraagt de ruimte tussen achterbankleuning en voorstoel liefst 78,9 cm. De bagageruimte is de grootste in zijn klasse: 251 liter. Door het neerklappen van de achterbank is deze te vergroten tot een enorme 951 liter.

 

14% bijtelling, Wegenbelastingvrij, lange onderhoudsintervallen

In technisch opzicht is de vijfdeurs Volkswagen up! gelijk aan de driedeurs. Hij is leverbaar met de 60 of 75 pk benzinemotor.Ook alle vijfdeurs up!-versies zijn Wegenbelastingvrij. Bij zakelijke inzet valt elke up! in de 14%-categorie van de fiscale bijtelling. De vijfdeurs up! is er als take-up!, move-up! en high up! Ook de exclusieve black-up! en white-up! zijn er met twee extra portieren.
Vanaf de move-up! is het innovatieve Emergency City Braking standaard. Hierdoor kreeg de up! naast de maximale veiligheidsscore van vijf sterren ook de Advanced Award van EuroNCAP. Aantrekkelijke opties zijn Climatic airconditioning (475 euro) en het uitneembare navigatiesysteem maps+more (295 euro), desgewenst samen in aantrekkelijke pakketvorm. Met de speciale stickerpakketten is het mogelijk de up! een individuele uitstraling mee te geven.


Twee deuren voor minimale meerprijs

De meerprijs voor de vijfdeurs-uitvoering van de up! bedraagt slechts 315 euro (inclusief BTW en BPM). De vijfdeurs up! is er daardoor vanaf 8.805 euro. De driedeurs up!  is tot en met 5 februari nog te bewonderen in een eigen up!-winkel in de Amsterdamse Kalverstraat.