Razendsnel Valentijnsbericht versturen met Volkswagen Love Bug

Het schijnt dat verliefd worden een kwestie van slechts drie seconden is. Daarom haakt de nieuwe Volkwagen Beetle onder het motto ‘verliefd in drie seconden’ met een Facebook-campagne in op Valentijnsdag. Via www.volkswagenlovebug.nl kunnen romantici hun Valentijn verrassen met een persoonlijk videobericht. Dit is via Facebook samen te stellen en te versturen, maar ook via e-mail. Zelfs anoniem.

De url www.volkswagenlovebug.nl verwijst naar de Volkswagen Valentijn-pagina op Facebook. Deze biedt een originele mogelijkheid een stille liefde te benaderen door middel van een videobericht. Om dat samen te stellen staat een streamin klaar. Daarin is ruimte voor een korte persoonlijke boodschap en een foto. In het bericht speelt ook de nieuwe Volkswagen Beetle een rol. Deze is uitgevoerd in de kleur van de liefde: rood dus.
Het Valentijn-videobericht bevat een uniek, tijdelijk (3 seconden) menselijk billboard en wordt op dinsdag 14 februari ‘bezorgd’. Daarbij kunnen verliefde mensen kiezen voor de openbaarheid van Facebook, maar ook voor een iets voorzichtigere of zelfs anonieme benadering via e-mail.


Love Bug

Het is niet toevallig dat de Volkswagen Beetle van de 21e eeuw nu opduikt als ‘Love Bug’. Zijn voorganger deed dat in 1968 ook. Dat jaar speelde een Kever de hoofdrol in de Disney-klassieker ‘The Love Bug’. De Kever luisterde in de film naar de naam ‘Herbie’ en veroverde op slag vele harten. Daarmee was ‘The Love Bug’ het begin van een legendarische reeks Herbie-films.

www.volkswagenlovebug.nl
https://www.facebook.com/volkswagennl